Ada Condeescu este însărcinată pentru a doua oară. Primele declarații: "Eu sunt pro naștere naturală!"

 Stamen Diana
.

Fericire mare pentru celebra actriță. Ada Condeescu este însărcinată pentru a doua oară și a ținut totul secret. Vedeta a surprins pe toată lumea când și-a făcut apariția la Premiile Gopo cu burtica de gravidă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Discretă din fire, Ada Condeescu nu a spus nimic până acum că este însărcinată pentru a doua oară. Actrița a uimit pe toată lumea atunci a apărut luni, la un eveniment, cu burtica de gravidă. Deși a încercat să mascheze cât de cât sarcina cu o rochie superbă roz, burtica tot a ieșit în evidență.

„E foarte bine, e minunat, mă bucur că am avut foarte mult timp cu izolarea, am avut timp să stau, să mă bucur de tot. (…) Nașterea va fi undeva la sfârșit de toamă-iarnă și nu mi-am făcut niciun plan, o să văd ce se va întâmpla până atunci. Eu sunt pro naștere naturală și am și un doctor ce mă încurajează cu privire la acest aspect, sper să pot naște normal și natural.', a declarat viitoarea mămică pentru Verdict.

Citește și: Roxana Blagu a născut un băiețel perfect sănătos: 'Bebe e mare. Are 4,44 kg'

Deocamdată, Ada Condeescu nu a vrut să spună sexul bebelușului și nici să dea prea multe detalii despre nume, însă a mărturisit că va fi unul românesc.

Actrița mai are o fetiță, pe nume Ecaterina, însă micuța nu știe că în familia lor va mai apărea un nou membru. 'Încă nu știu exact cum va reacționa, am încercat să vorbim cu ea, dar deocamdată nu sunt sigură că a înțeles despre ce e vorba, este totuși mică și cred că doar prin intuiție poate să simtă ce va urma.', a mai spus Ada pentru sursa mai sus menționată.

Ada-Condeescu-este-însărcinată-pentru-a-doua-oară-2Ada-Condeescu-este-însărcinată-pentru-a-doua-oară-2

Citește și: 24 de întrebări cu Ada Condeescu – „Sunt un om fericit şi optimist'

FOTO: Faebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton