Actrița Rebel Wilson este într-o relație cu o femeie. Primele imagini cu artista și partenera ei: „Iubirea e...”

 Cruceru Cristina
.

Actrița Rebel Wilson este într-o relație cu o femeie. Primele imagini cu starul de la Hollywood și partenera ei. Acum ceva timp anunța că este împreună cu cineva, însă nu a dezvăluit cu cine. Acum, vedeta internațională a mărturisit cine este, de fapt, aleasa inimii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Actrița Rebel Wilson este într-o relație cu o femeie. Rebel Wilson este una dintre cele mai cunoscute actrițe de comedie, din întreaga lume. Starul de la Hollywood se bucură de un succes enorm la nivel internațional, datorită carierei de invidiat pentru care a muncit de-a lungul anilor. Actrița este iubită și apreciată de un public larg și internațional, pentru că filmele de comedie în care a apărut, au făcut înconjurul lumii.

Rebel1Rebel1

Actrița Rebel Wilson, în vârstă de 42 de ani, și-a asumat relația pe care o are, după ce multă vreme a ținut-o ascunsă de ochii lumii. Vedeta internațională nu a dorit să spună, mult timp, că are o relație amoroasă cu o femeie. Acum, aceasta a postat și primele imagini, în care fericirea i se citește pe chip.

Citește și: Dieta care a ajutat-o pe Rebel Wilson să slăbească 18 kilograme în timp-record. Ce consumă actrița în fiecare dimineață

Citește și: Rebel Wilson, de nerecunoscut! Cum arată după ce a slăbit peste 40 de kilograme într-un an

Citește și: Ce intervenție și-a făcut Mara Bănică la nivelul feței. Cum arată acum

Citește și: „Eleva Porno' este noua femeie din viața lui Irinel Columbeanu. În ce ipostaze controversate au fost surprinși

Actrița Rebel Wilson este într-o relație cu o femeie

Rebel Wilson a postat prima fotografie cu iubita ei, o femeie de afaceri, pe nume Ramona Agruma. Aceasta și-a luat fanii prin surprindere, după ce a făcut publică prima poză cu partenera ei de viață. Cele două apar zâmbind, foarte fericite. Actrița a ținut să spună și câteva cuvinte.

„Credeam că eram în căutarea unui prinț Disney, dar poate de ceea ce aveam cu adevărat nevoie era o prințesă Disney. #iubireaeiubire.„, a scris Rebel Wilson, lângă fotografia cu iubita ei. Prietenii vedetei au susținut-o și au ținut să o încurajeze, lăsându-i comentarii frumoase la postarea făcută de aceasta.

Cum a cunoscut-o pe iubita ei

Rebel Wilson a fost prezentă, într-un podcast, acum mai bine de o lună, unde a mărturisit că are o relație amoroasă și că este foarte fericită. La acel moment, starul de la Hollywood nu a spus cu cine se iubește.

„A fost aranjat de un prieten. Ne știa pe amândouă de aproximativ cinci ani și a crezut că ne-am potrivi și așa a fost', spunea starul de cinema.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton