Laura Giurcanu a fost victima bullying-ului: „Comentarii despre corpurile femeilor...”. Cum a trecut peste / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

La fel ca mulți oameni, din păcate, și Laura Giurcanu a fost, la un moment dat, victima bullying-ului. S-a întâmplat în urmă cu ceva vreme, în perioada în care fosta concurentă de la Survivor 2022 mai pusese câteva kilograme. Din fericire, în ciuda mesajelor urâte primite atunci, vloggerița a reușit să treacă peste, cu brio. Vedeta ne-a spus recent cum a depășit acele momente delicate. Iată confesiunea emoționantă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Tu ești influencer, ai activitate multă și constantă în online, care a fost cea mai mare provocare, cel mai greu lucru pe care a trebuit să-l faci în online?

Îmi iubesc meseria și îmi e greu să-i văd părțile rele. La început, credeam că nu există intimitate și că „trebuie să împărtășești orice, însă cu timpul am înțeles că fiecare își alege propriile reguli și că așa e cel mai sănătos.

laura-giurcanu-1laura-giurcanu-1

Citește și: Ce face Laura Giurcanu cu banii câștigați la Survivor:„Am un plan și anul ăsta am să-l duc la capăt'/ EXCLUSIV

Citește și: Laura Giurcanu, despre cariera în modelling:„Era greu când eram tratată ca o bucată de carne și atât'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Raluca Pastramă, la trei zile după ce a născut.Imagini emoționante cu micuța Maryam

Citește și: Cum se înțeleg Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la aproape un an de la căsătorie:„Avem situații în care…'

Laura Giurcanu a fost victima bullying-ului

Știu că în perioada în care mai puseseși câteva kilograme te-ai confruntat și cu bullying-ul. Cât de des ți se întâmplă să fii jignită în online? Când și ce te-a durut cel mai tare?

Câți oameni, atâtea păreri. E destul de simplu, eu nu las nici complimentele să-mi seteze valoarea umană, nici jignirile să o degradeze, așa mi se pare cel mai corect. Comentarii despre corpurile femeilor au fost și o să fie mereu, în special din spatele unui ecran. Eu am găsit liniștea și am ajuns la pace cu corpul meu, iar ăsta e cel mai important factor.

Consideri acest hate ca fiind… prețul succesului? Sau ce înseamnă prețul succesului, în opinia ta?

Cu siguranță, „hate-ul vine odată cu atenția. Atât timp cât ești expus maselor, vor exista păreri. Prețul succesului este setat doar de cumpărător în acest caz și fiecare își setează bariere și își impune limite când vine vorba despre cum îl afectează părerile din exterior.

Vedeta, cinci lucruri inedite despre ea

Dacă ar fi să faci un top 5 al lucrurilor pe care nici nu le bănuim despre tine, care ar fi acelea?

Iubesc să scriu și lucrez la o carte pentru care încă nu am un timing setat, las inspirația să curgă. Înainte de „Survivor, mergeam la jiu jitsu brazilian, de care m-am îndrăgostit. Mi se pare terapeutic să fac curățenie în casă și, oricând sunt puțin stresată, mă ajută să mă ocup de organizarea lucrurilor. Mi-ar plăcea să mă reîntorc la facultatea de care m-am apucat (Psihologie) și să o și termin de data asta. Am compus o melodie acum câțiva ani. Astea ar fi cinci lucruri.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton