Actrița Dulce Maria, cunoscută din telenovela Rebelde, este însărcinată pentru prima oară: "Avem încredere că momentul ales de Dumnezeu este perfect"

 Cica Cristina
.

Dulce Maria, cunoscută după interpretarea personajului Roberta din telenovela Rebelede, a anunțat că urmează să devină mamă pentru prima oară!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Actrița în vârstă de 34 de ani este cea care a făcut anunțul că ea și soțul ei, Paco Álvarez, urmează să devină părinți.

Dulce Maria și Paco și-au oficializat relația în urmă cu șapte luni, iar acum au dat vestea cea mare, în plină pandemie de coronavirus. Artista a postat o forografie pe rețelele de socializare, în care apare alături de soț și… un test de sarcină, care a ieșit pozitiv.

Citește și: Lidia Buble și Răzvan Simion, 5 ani de controverse și atacuri. Piedicile care le-au ridicat cele mai mari probleme în relație:„Răzvan nu are copii de vizitat, ci copii de crescut'

Ei bine, în această direcție mergem! În plin haos și în plină incertitudine, Paco și cu mine vrem să împărtășim o veste care ne umple de iubire, fericire și recunoștință.

Miracolul vieții găsește întotdeauna o modalitate de a se manifesta, da! Sunt însărcinată! Vom deveni părinți!

Suntem foarte fericiți să începem o nouă etapă și așteptăm cu toată dragostea venirea pe lume a copilului nostru!

Citește și: Gestul surprinzător făcut de Răzvan Simion la doar câteva ore după ce a anunțat despărțirea de Lidia Buble.Matinalul de la Antena 1 regretă separarea?

Deși circumstanțele sunt complicate din pricina pandemiei, avem încredere că momentul ales de Dumnezeu este perfect', a transmis artista pe rețelele de socializare.

Dulce-Maria-1Dulce-Maria-1

Sursa foto: Hepta, Facebook, Instagram

Citește și: Dosar penal pentru Margherita de la Clejani, după imaginile cu maimuța bătută.I-a făcut plângere Tudy Ionescu, fostul iubit al Oanei Zăvoranu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton