Actorul Mel Gibson dă în judecată o profesoară. Aceasta i-a folosit imaginea pentru a vinde borcane de miere sub numele "Miel Gibson"

 Cica Cristina
.

Mel Gibson a dat în judecată o profesoară din Chile, după ce femeia i-a folosit imaginea din Braveheart pentru a vinde borcane de miere sub numele: „Miel Gibson'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

O profesoară din Chile, care a rămas fără loc de muncă pe timp de pandemie, s-a gândit la o ideee de afacere ingenioasă pentru a putea câștiga bani astfel încât să supraviețuiască în această perioadă.

Femeia în vârstă de 40 de ani a folosit imaginea lui Mel Gibson din pelicula Braveheart pe borcanele de miere, iar sub ea a scris: „Miel Gibson', notează adevărul.ro.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu fiul Elodiei Ghinescu și a lui Cristian Cioacă!Decizia radicală luată de Patrick la 15 ani

Precum era de așteptat ideea a prins foarte bine, motiv pentru care profesoara a început să-și promoveze produsul și în mediul online.

La scurt timp, însă, a primit o scrisoare din partea avocaților actorului, care se pare că nu ar fi fost prea încântat de afacerea în care îi este folosit numele: „Încetează şi abandonează Miel Gibson'.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul divorțului lui Alin Oprea de Larisa! Nu infidelitatea artistului ar fi motivul:'Făcea pașii dictați de ea'

Dezamăgită, femeia și-a adus aminte cu drag de cât de mult a îndrăgit personajul William Wallace din Braveheart, expunându-și public povestea. Din acel moment, numărul comenzilor pentru „Miel Gibson' a crescut considerabil.

Citește și: Vloggerul Colo, primul mesaj pe rețelele de socializare, după expirarea controlului judiciar:„Oricine merită o a două șansă!'

1995 – Braveheart – Movie Set1995 – Braveheart – Movie Set

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton