A murit fratele lui Florin Salam, după ce s-a infectat cu COVID-19. Ce mesaje disperate trimitea din spital înainte să se stingă din viață: ”Faceți ceva să mă scoată de aici”

 Stamen Diana
.

Fratele lui Florin Salam a murit vineri, după ce a fost infectat cu COVID-19. Durerea este mare în familia artistului, iar Nelu Stoian va fi înmormântat chiar cu o zi înainte de ziua de naștere a lui Florin.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vineri seara, 25 septembrie, fratele lui Florin Salam a murit pe patul de spital, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Nelu Stoian suferea de diabet, iar infectarea cu COVID-19 i-a fost fatală.

De câteva săptămâni, Nelu era internat în spital, unde încerca să lupte pentru viața lui și să se întoarcă acasă, la familie. Fratele lui Florin Salam era internat la Matei Balș. Acum, fiica lui, artista Bianca Stoian, își plânge tatăl și aștepta cu mare dor ca acesta să vină acasă sănătos.

'Tăticul meu, asta a fost mesajul tau pentru mine de ziua mea … astăzi realizez ca de acum înainte nu o sa te mai am lângă mine, nici măcar să-ți aud vocea .
Te iubesc extraodinar de mult și îți mulțumesc ca ești cel mai bun tată din lume și că mi-ai oferit întotdeauna tot ceea ce e mai bun .Chiar dacă eu îmi doresc să ai grija de mine de aici lângă mine, știu ca acolo sus unde te-ai dus o sa ma îngrijești in continuare cel puțin la fel cum ai făcut-o și pana acum.', a scris Bianca Stoian pe Facebook!

Tânăra a artistă este distrusă de durere, după ce tatăl ei a murit și i-a promis că va fi cuminte și că va ține cont întodeauna de sfaturile lui. 'Îți promit că o să te fac mândru și că o sa țin cont de toate sfaturile tale, îți promit că o sa fiu cuminte și o sa fiu un exemplu exact așa cum ți-ai dorit tu, tăticul meu .
Mi-aș dori sa pot sa te mai țin macar o dată în brațe și să-ți simt caldura sufletului tău și să pot să mai vorbesc cu tine să-ți spun cat de mult te iubesc …Te iubesc tătuc ! P să-mi fie dor de tine sufletul meu …❤️', a mai scris fiica îndurerată.

Citește și: Florin Salam, acuzații grave la adresa medicilor de la Matei Balș, care îl tratează pe fratele său, infectat cu COVID-19. Ce a spus manelistul despre Streinu-Cercel

Fratele-lui-Florin-Salam-a-murit-2Fratele-lui-Florin-Salam-a-murit-2

Ce mesaje transmitea din spital fratele lui Salam înainte să moară

Nelu Stoian va fi înmormântat pe 30 septembrie, cu doar o zi înainte de ziua de naștere a lui Florin Salam. Se pare că înainte să se stingă din viață, fratele manelistului trimitea mesaje disperate familiei în care îi ruga să-l scoată din spital cât mai repede.

„Eu de aici nu mai scap, să știți', „Nu fac nimic pentru mine', „Faceți ceva să mă scoată de aici' sau „Ajută-mă', au fost câteva dintre mesajele transmise.

Nelu Stoian va fi îngropat lângă Fănică, fosta soție a lui Florin Salam.

Citește și: Fratele lui Florin Salam, testat pozitiv pentru noul coronavirus! A fost transferat de urgență la „Matei Balș”

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton