MODĂ 2013 Rochia de dantelă. Vezi ce vedete o poartă!

 Adina Rosetti
.

Când e vorba de covorul roşu, nimic nu e mai sexy ca dantela! Şi, cum Jennifer Lopez este oricum una dintre cele mai sexy prezenţe pe covorul roşu, nu trebuie să ne mire că alegerea ei vestimentară este, de cele mai multe ori, dantela.

 

colaj jennifer

 

Lebăda neagră sau lebăda albă? Lui Jennifer Lopez îi stă bine oricum, principalul e ca rochia să fie cât mai mulată şi să îi pună în evidenţă formele voluptuoase…  Rochia albă de dantelă pe fond nude semnată Zuhair Murad pe care a purtat+o la Gala Globurilor de Aur a făcut-o pe frumoasa Jennifer regina balului.

colaj rochii negre

Alegerea clasică pentru o rochie de seară, cu care nu poţi da greş, rămâne întotdeauna negrul. O rochie din dantelă neagră te va face întotdeauna să arăţi stilată şi eleganţă. Uite ce frumoase sunt Jessica Alba şi Gwyneth Paltrow în dantelă neagră!

colaj rochii aurii

Se apropie vara şi nimic nu vine mai frumos pe o piele bronzată decât dantela aurie! Pentru un look de zeiţă, lasă-te  inspirată de Nicole Kidman  sau Emily Blunt şi poartă cu graţie dantela bej-aurie…

colaj rochii albastre

De ce să te limitezi la culori neutre, când ai atât de multe posibilităţi? Lasă-ţi imaginaţia liberă şi poartă dantelă în culori vii! Dacă esti blondă, cu ochi albaştri şi look de păpuşă de porţelan, îţi recomandăm o rochie din albastru acvamarin, cu corsaj din dantelă, precum cea purtată de Amanda Seyfried la Critic’s Choice Movie Awards de anul acesta.

colaj rochii colorate

Culorile neon, roz-fuchsia sau galben fluorescent, se potrivesc de minune rochiilor scurte şi cambrate. Vei obţine un look fresh şi primăvăratic, precum Lea Michele sau Chloe Moretz la Premiile People’s Choice.

Foto: Hepta

Moda primăverii: rochia înflorată. Vezi ce vedete o poartă!

 

CONCURS: In martie un IPad mini poate fi numai al tau! Intră şi câştigă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton