Ideasinaglass, un spatiu de eliberare a creativitatii

 Revista VIVA
.

Ideasinaglass este un spatiu creativ ce s-a lansat intr-un cadru intim la sfarsitul saptamanii trecute. Spatiul in sine este o casa draguta si cocheta, aflata fix in centrul Bucurestiului, pe Louis Blanc 21, langa Piata Victoriei. Cum treci pragul casei, in fata ta se deschid 3 zone de creatie.

Ioana Marsic si Mihai Plesu, initiatorii proiectului

La stanga gasesti Atelierul Nostru, un „loc de joaca” prietenos in care oricine isi poate cauta abilitatile creative pierdute in rutina zilnica sau inca nedescoperite. Intram in lumea artelor, de aceea cursurile de ceramica, origami, modelaj sau istoria artei ale Atelierului Nostru sunt usor de asimilat si vin oarecum natural atat pentru cei mari, cat si pentru prichindei.

In plus, cei mici isi pot vinde propriile creatii, proaspat iesite din cuptor, chiar in Magazinul Nostru si in acest fel, isi pot plati singuri cursurile. Asa invata sa fie responsabili in procesul de creatie si descopera valoarea unui lucru creat chiar de mana lor.

Creatiile, in toate formele lor, se promoveaza in spatiul central al casei. In Magazinul Nostru vei gasi de la creatii ale copiiilor, la carti, decoratiuni interioare speciale (oglinzi, perne, draperii, sisteme de iluminat), vestimentatie si accesorii de designer, obiecte unicat, ceaiuri fine sau cafea.

Zona 3 este un butic de idei, cu oameni creativi cu background solid in advertising, care pot livra orice tine de identitate de brand, strategie de brand, campanii integrate 360, idei si proiecte neconventionale.

Foto: Cristian Duminecioiu
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton