Fa ca parul tau sa fie hot fara efort!

 Revista VIVA
.

In timp ce toti visam la bucle ca cele ale vedetelor de pe covorul rosu si o textura de invidiat, adevarul este ca nu exista par care sa castige in totalitate lupta cu incretirea, incalcirea si asprimea. Vestea buna? Cu mici siretlicuri in rutina zilnica poti sa-ti mentii cu adevarat parul neted, stralucitor si aranjat!

Macadamia Natural Oil este o colectie de produse profesionale de ingrijire si revitalizare a parului care utilizeaza puterea uleiului hranitor de macadamia si transforma parul tern si deteriorat intr-o suprafata care straluceste de sanatate si mobilitate.

Plin de acizi grasi naturali care sunt asemanatori cu uleiurile proprii corpului, uleiul Macadamia se aplica usor si curat, absorbindu-se instant si umpland fiecare fir de par. Secretul bine tinut de natura se activeaza in combinatie cu substantele naturale hidratante utilizate de corp, astfel incat parul este hidratat in profunzime si culoarea protejata de actiunea razelor UV.

Intarite de aurul lichid' cum este denumit uleiul de argan, toate produsele Macadamia Natural Oil trateaza in profunzime oferind o transformare totala. Cu Macadamia Natural Oil un par desavarsit este un dar al naturii. Disponibil in saloane, SPA si magazine de specialitate.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton