(P) 5 rochii atrăgătoare pe care trebuie să le ai

 Pirvu Cristina
.

Rochiile n-ar trebui sa-ti lipseasca din garderoba chiar daca zilele friguroase par sa te tina la distanta de ele. Iata cum le poti purta in aceasta iarna.

 

Poarta rochii iarna! E un indemn cat se poate de sincer, deoarece sunt piese care nu au anotimp. E foarte important sa le integrezi in tinute in asa fel incat temperaturile de afara sa nu conteze. Fie ca le porti outdoor sau indoor, ne-am propus sa te imprietenim cu cinci dintre cele mai cool modele ale sezonului si sa-ti aratam cum sa le integrezi in outfiturile tale pentru a obtine look-uri surprinzatoare si actuale. Am selectat cateva modele pe care noi le consideram cool si le insotim de idei de styling ca sa-ti fie cat mai usor sa le porti.

 

Rochia pe un umar

 

O rochie sexy pe care o poti purta fara retineri la party-uri. Poart-o cu pantofi cu kitten heel si, bineinteles, cu o pereche de cercei supradimensionati ori o pereche de clipsuri vintage mari.

 

Shop now: departmentstore.ro, 139,9 lei

 

Rochia mini

 

Croiul acestei rochii iti urmareste fidel silueta, iar acest aspect ii da un aer sexy si sofisticat deopotriva. Marcheaza talia cu o centura cu catarama proeminenta si adauga ansamblului o pereche de botine pentru a desavarsi look-ul.

 

Shop now: departmentstore.ro, 159,9 lei

 

Rochia din imitatie de piele

 

Prezenta volanelor, care se numara printre tendintele acestui sezon, si umerii dezgoliti dau un aer romantic acestei rochii, dar materialul potoleste aceasta intentie. Daca alegi sa o porti cu botine din piele, cu varf ascutit si kitten heel, vei obtine un outfit edgy si ultra cool.

 

Shop now: departmentstore.ro, 159,9 lei

 

Rochia tip furou

 

Achizitia-cheie a sezonului. Mixeaza-o cu un pulover oversized si botine ori cu un cardigan supradimensionat din lana si cizme inalte din piele lacuita. Nu-ti fie frica sa experimentezi cu texturile, una dintre tendintele majore ale acestui sezon sunt mixurile atipice de texturi.

 

Shop now: departmentstore.ro, 99 lei

 

Rochia din matase

 

O poti purta atat in timpul zilei, cat si la evenimentele de seara. Poart-o cu cizme lungi ori cu botine si renunta la bratari ori coliere sau la accesoriile-statement.

 

Shop now: departmentstore.ro, 990 lei

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton