(P) 5 paltoane la modă în acest sezon

 Pirvu Cristina
.

Paltoanele sunt piesele-vedeta ale sezonului. Iata cateva modele care ar putea sa-ti faca iarna mai calduroasa si, bineinteles, mai stylish.

 

Noile paltoane care se afla in momentul acesta in tendinte sunt mai generoase cand vine vorba de dimensiuni si mai practice. Catwalkurile sezonului le-au propus in fel si chip, le-am vazut supradimensionate la Dolce & Gabbana, lungi la Emporio Armani si purtate in mod inspirational la Balenciaga. Am facut o selectie de modele care sa raspunda nevoilor tale de confort, dar care sa se incadreze perfect si in tendintele acestui sezon. Fiecare model vine insotit si de idei de styling, astfel incat, grija ta principala sa ramana alegerea paltonului potrivit.

 

Guler-fular

 

Un palton care poate fi purtat atat la tinutele de zi, cat si la cele de seara, deoarece gulerul tip fular ii da un aer sic si elegant. Poarta-l cu jeansi si un pulover oversized si botine cu varf ascutit ori cu o rochie din tricot si cizme.

Shop now: departmentstore.ro, 449,9 lei

 

Culori deschise

 

Poarta-l cu tinute care pastreaza nuanta paltonului. Spre exemplu, daca alegi modelul de mai jos, adauga pantaloni, pulover si botine ori cizme de culoarea untului. Vei obtine asfel un total look fabulos, unul dintre tendintele momentului.

 

Shop now: departmentstore.ro, 449,9 lei

 

Animal print

 

Poarta-l la orice tinuta casual, dar nu-l exclude nici din tinutele de seara, merge purtat la o ansamblu crem ori negru. Adauga o basca pentru a duce outfitul intr-o zona sic.

 

Shop now: departmentstore.ro, 999,9 lei

 

 

Cordon

 

Poarta-l cu orice, fie ca-l integrezi in outfiturile tale de zi ori de seara, va fi una dintre cele mai versatile piese din garderoba ta de sezon, asa ca achizitia acestuia e una safe.

 

Shop now: departmentstore.ro, 649,9 lei

 

 

Rosu

 

L-ai vazut pe podiumuri la Giorgio Armani, Dolce & Gabbana ori Max Mara si e una dintre acele piese pe care le poti purta mult timp de-acum incolo, fara sa-ti fie teama ca va iesi din trend prea curand. Iti sugeram sa-l integrezi mai cu seama in total look-uri.

 

Shop now: departmentstore.ro, 269,9 lei

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton