Ten cu tendință de înroșire? Ce nuanțe de ruj să folosești

 Cristescu Catalina
.

Tenul cu tendință de înroșire îți dă bătăi de cap? Uneori fondul de ten nu e de ajuns și atunci trebuie să ai grijă cum te machiezi, mai concret ce nuanță de ruj să folosești. Iată ce spun specialiștii.

[gallery ids="2423125,2423126,2423127,2423128,2423129,2423130,2423131"]

Dacă obrajii îmbujorați dau o notă de drăgălășenie, și ne duc cu gândul la seducție de Lolită, atunci când pielea ți se înroșește pe o suprafață destul de mare și des ajungi să nu te mai simți confortabil.

Citește și:

Tips&tricks de la vedete: cum să arăți 'wow' chiar și pe vreme rea!

Cum să-ți pregătești părul înainte de culcare

Probabil știi deja că este indicat să folosești atât pentru demachiere cât și pentru îngrijire produse destinate tenului cu tendință de înroșire, cuperozic, care au pe ambalaj inscripția AR.

Bun, dar ce mai poți face în plus? Să jonglezi cu nuanțele rujului! Căci la machiajul ochilor lucrurile sunt destul de clare și poate chiar restrictive dacă ești prietenă mai mult cu tușul, mascara sau creionul de ochi.

Așadar, reține că acele rujuri în nuanțe deschise, mai ales nude, evidențiază din plin roșeața tenului, astfel că sunt indicate culorile îndrăznețe care echilibrează optic pielea îmbujorată.

Cine spune că ziua nu ai voie să porți un ruj corai, roșu intens, vișină putredă? În plus, toate aceste variațiuni de roșu sunt extrem de atrăgătoare și te fac să arăți mai bine și să te simți mai încrezătoare. În final acest este și scopul machiajului, nu?

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton