Actrița Diana Cavallioti a devenit mamă: "Am născut o fetiţă!"

 Pirvu Cristina
.

Diana Cavallioti a devenit mamă. Îndrăgita gazdă a emisiunii TVR 2, „Gala umorului' a primit cel mai preţios Mărţişor. Ea a devenit mamă chiar la început de primăvară. 

Cunoscuta şi îndrăgita actriţă  Diana Cavallioti, coprezentatoare a emisiunii „Gala umorului', de la TVR 2, a primit de 1 Martie cel mai frumos Mărțișor. Diana a adus pe lume, joi, 1 martie, o fetiță perfect sănătoasă și spune că va reveni foarte curând alături de actorul Dragoș Huluba pentru filmările celui de-al nouălea sezon „Gala umorului'.

Primele declaraţii ale Dianei Cavallioti, după ce a devenit mamă

„Am născut aseară o fetiță sănătoasă și nervoasă care a trezit tot spitalul. Cred că va fi cântăreață. Ne vom întoarce împreună la TVR 2 pentru filmări', a spus gazda emisiunii „Gala umorului'.

Diana Cavallioti trăieşte o primăvara plină de bucurie. Pe lângă evenimentul atât de fericit din viaţa ei, actriţa, care este şi protagonista peliculei „Ana, mon amour', producţie a regizorului Călin Peter Netzer, a aflat tot în ziua de 1 martie că este nominalizată la Premiile Gopo,  la categoria „Cea mai bună actriță într-un rol principal'.
„Un super mărțișor. Mă bucur să fiu din nou nominalizată', a adăugat Diana Cavallioti.

Foto: PR

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton