Te lupți cu mătreața? Prepară-ți singură un șampon anti-mătreață

.

Fie că ai părul deschis sau închis, mătreața tot este vizibilă, mai cade și pe haine… Nu poți sta mereu să te cureți cu rola specială, așa că trebuie să iei atitudine. Prepară-ți singură acasă un șampon anti-mătreață!

Unele șampoane anti-mătreață usucă scalpul, părul, ceea ce duce la degradarea și ruperea firelor. Deja te supără mătreața și nu-ți dorești un set nou de probleme.

Astfel poți încerca să-ți prepari singură un șampon din ingrediente naturale, pe care le poți găsi la magazinele de profil sau online.

Citește și:

Soluția cea mai bună pentru călcâie crăpate!

Truc pentru părul gras – 2 ingrediente naturale pe care să le adaugi în șampon

De ce ai nevoie? O cană oțet de mere, o cană de apă, o legătură de rozmarin, un sfert de cană de ulei de jojoba, 10 picături de ulei esențial de mentă.

Pune apa la fiert, după ce a dat în clocot ia oala de pe foc și adaugă rozmarinul. Lasă să se răcească, strecoară rozmarinul, iar infuzia astfel obținută pune-o în recipientul care va găzdui șamponul.

Poate fi și o sticlă goală și curată de apă plată, de 0,5 l. Adaugă restul ingredientelor și amestecă-le bine.

Șamponul natural se aplică pe părul umed, se masează bine la rădăcină, se lasă să acționeze 3 minute și apoi se clătește.

Avantajul acestui șampon este că nu doar luptă împotriva mătreții, dar reglează ph-ul pielii, hidratează și reduce inflamația scalpului.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton