Ce au în comun Delia şi Andra: femeia care le-a influenţat cariera

 Pirvu Cristina
.

Ce au în comun Delia şi Andra. Sunt cele mai iubite artiste de la noi, iar ambele au un trecut asemănător. În copilărie aveau aceleaşi dorinţe şi aceelaşi idol. Acum, când au cunoscut cu adevărat faima, au povestit fără reţinere pe cine îndrăgeau atunci, dar şi acum!

Delia, în anul 2009, a urcat pe scena de la Cerbul de Aur şi a impresionat publicul. Avea o voce aparte care a făcut-o imediat remarcată şi de public, dar şi de juriu. Iată că de atunci au trecut 9 ani, o perioadă în care toţii fanii îi ştiu piesele, toţi merg la concertele ei şi plătesc ca să o vadă.

Aceasta a recunoscut că pentru ea, Monica Anghel a fost un idol și că toată copilăria ei s-a învârtit în jurul unei piese cu care cântăreața a luat marele trofeu. „Monica Anghel mi-a plăcut întotdeauna. Iar eu când cântam la Palatul Copiilor, într-un cerc din ăsta de muzică, cântam «Dau viața mea pentru o iubire» și era piesa ei', a spus Delia pentru Libertatea. 

Delia, la Cerbul de Aur in anul 2009

Delia, la Cerbul de Aur in anul 2009

Iată că şi Andra a avut-o pe Monica Anghel drept model.  În copilărie aceasta avea un singur idol, micuţa fetiţă de la vremea aceea ar fi făcut orice ca să fie în pielea artistei deja consacrate.

În anul 2012, Andra a făcut dezvăluiri în acest sens.

„Când eram mică îmi doream să fiu Monica Anghel! O iubesc şi ea ştie lucrul asta!', a spus Andra. La concertul de anul trecut, din 2017, Andra şi Monica Anghel au cântat împreună.

Delia, despre relaţia cu soţul său, Răzvan Munteanu

Cântăreaţa şi Răzvan Munteanu formează un cuplu de peste opt ani de zile. Sunt fericiţi împreună, atât pe plan personal, cât şi profesional, căci şi lucrează împreună. Delia a vorbit despre ea, în calitate de soţie, dar şi despre Răzvan!

Foto: Facebook, Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton