Stil de vedetă: CAREY MULLIGAN preferă lookul androgin

 Adina Rosetti
.

După  rolurile care au adus-o în atenţia publicului din „Drive” şi „Shame”, în care interpretează eroine fragile şi foarte feminine, Carey Mulligan revine pe marile ecrane într-un rol splendid în Marele Gatsby, probabil cel mai bun din cariera sa de până acum. Pe covorul roşu, actriţa britanică în vârstă de 27 de ani adoptă un  look foarte elegant şi sofisticat, cu o uşoară alură… androgină.

 

colaj Carey look androgin

 

La ultimele evenimente mondene la care a participat, Carey Mulligan a demonstrat că este o împătimită a ţinutelor all black cu un aer foarte masculin! Preferatele ei sunt outfiturile compuse din pantaloni slim negri şi taioare tip smoking, dar cu croieli asimetrice, îndrăzneţe şi suprapuneri de material.

 

[FOTO] Marele Gatsby' a avut premiera la CANNES!

 

Tiffany & Co. Blue Book Ball, New York

 

'The Great Gatsby' Special Screening, New York

 

O variaţiune a costumul cu pantaloni tip masculin este rochia neagră, aparent simplă, dar cu tăieturi tot asimetrice şi neconvenţionale. Iată cum a arătat Carey într-o creaţie Balenciaga, pe covorul roşu la balul MET 2013, eveniment ce a avut ca temă „Punk: Chaos to Couture”.

 

[FOTO] Vedete pe covorul roşu la Gala Met 2013

 

'PUNK: Chaos To Couture' MET GALA - 2013

 

Cu toate acestea, tânăra actriţă  arată la fel de bine şi în rochii care îi pun feminitatea în valoare. La premiera de gală a filmului The Great Gasby de la Cannes, ea a strălucit într-o rochie roz prăfuit, cu trenă, semnată Dior.  Carey preferă însă simplitatea şi eleganţa şi nu se aventurează să poarte ţinute prea încărcate, preferand rochiile monocrome.

 

Cannes Opening 'The Great Gatsby' New York Premiere

 

În ceea ce priveşte machiajul şi coafura, principiul este acelaşi: simplu şi elegant, uneori aproape androgin. Deşi ar arăta superb cu coafuri de păpuşică blondă, Carey preferă să stea departe de acest clişeu.  Ea se fereşte de bucle şi îşi poartă părul cât mai simplu, chiar şi la evenimentele de gală. Machiajul este cât mai natural, cu accent pe ochi şi buzele nude.

 

colaj Carey coafuri

 

Foto: Northfoto

 

CANNES 2013 Vedetele au purtat rochii superbe pe covorul roşu în deschiderea festivalului

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton