Vedetele din România au petrecut o seară de neuitat în compania lui MICHAEL BOLTON

 Adina Rosetti
.

Mult aşteptatul concert Michael Bolton de ieri, 16 mai, a fost un prilej de bucurie mai ales pentru reprezentantele sexului frumos, pe care artistul le-a cucerit cu piesele sale romantice. După concert, Michael Bolton s-a relaxat la Premier Palace Hotel & Spa în compania câtorva vedete autohtone.

 

La conferinţa de presă ce a precedat concertul, artistul a răspuns cu multă căldură întrebărilor jurnaliştilor, care au fost curioşi să afle cum îşi întreţine vocea, cât de schimbată i se pare România şi dacă a auzit de… tradiţionala zacuscă. Am aflat astfel că reţeta pentru a avea o voce impecabilă dupa zeci de ani de carieră este simplă şi include trei ingrediente: somn, disciplină şi capuccino proaspăt.
Cum Michael Bolton a mai concertat de 5 ori in România, a avut timp să observe transformările prin care a trecut ţara noastră în ultimul timp şi s-a declarat entuziasmat de progresele făcute. A promis că va gusta neapărat zacuscă şi nu s-a aratat deloc neliniştit de faptul că radiourile nu mai difuzează atât de multe balade ca în anii ’80, când piesele sale lente şi romantice făceau furori.

 

Galerie foto de la concertul Michael Bolton. CLICK AICI!

 

În schimb, Michael Bolton este un mare admirator al artiştilor tineri de pe scena muzicală. El a povestit despre întâlnirea cu Lady Gaga, înainte ca aceasta să-şi lanseze primul album, când cei doi au colaborat la piesa Murder my heart.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-QJqxRvwx2Y[/youtube]

 

La after party-ul ce a avut loc la Premier Palace Hotel & Spa, vedetele din România au profitat de ocazie pentru a-l cunoaşte mai bine pe artistul lor preferat şi a se fotografia cu el.

 

Michael BoltonMichael Bolton

 

Foto: Robert Hanciarec, PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton