SOS piele! Cum îți strică apa fierbinte tenul

.

La duș îți place să stai minute în șir sub jetul de apă fiebinte? Mergi des la saună? Pentru demachiere sau curățare folosești produse care se spală? Iată cum îți strică apa fierbinte tenul.

[gallery ids="2426544,2426545,2426546,2426547,2426548,2426549"]

Scenariile de mai sus îți sunt super cunoscute? Atunci e cazul să-ți reorganizezi puțin rutina de îngrijire a pielii, asta dacă nu vrei un ten îmbătrânit înainte de vreme.

Citește și:

Atenție! Fața de pernă te poate umple de coșuri!

Truc de machiaj: Cum îți scoți în evidență culoarea ochilor dacă îi ai verzi sau albaștri

Apa fierbinte, aburul fierbinte al saunei pot fi relaxante, dar din păcate acestea îndepărtează de pe piele uleiurile naturale care o protejează, iar pielea devine extrem de uscată.

Spală-ți fața cu apă călduță sau rece ori de câte ori folosești un cleanser, iar la duș evită ca jetul de apă fierbinte să ajungă pe față.

Pielea uscată se ridează mult mai ușor, pot apărea iritații, iar dacă ai un ten mixt sau gras excesul de sebum va fi și mai mare decât de obicei, întrucât pielea are tendința naturală de a se autoregla, de a se repara. Cum se întâmplă asta? Și prin producerea de sebum, desigur!

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton