Dan Negru petrece mult timp liber alături de copii: "Îi ajut şi eu la lecţii!"

 Pirvu Cristina
.

Dan Negru petrece mult timp liber alături de copii. Toată lumea îl vede la TV, dar nu se ştie cum petrece timpul liber, cum este în afara micului ecran. Are o familie frumoasă, călătoreşte des la Timişoara şi stă cu copiii săi. Iată ce momente frumoase petrece cu cei mici!

Merge în fiecare săptămână la Timişoara cu avionul în fiecare săptămână, îşi vede mama şi la Bucureşti se simte doar în delegaţie. Locul său de suflet este în zona natală, acolo unde a copilărit şi s-a format.

Dan Negru ne-a povestit despre călătoriile sale, despre copiii săi şi cum îi ajută la lecţii.

Dan Negru, declaraţii la Interviurile VIVA!

„Eu mă consider în delegaţie, nu mă consider acasă. Mă simt bine la Timişoara, mă simt acasă, mă duc acasă. Aici vin la serviciu, acolo mă duc acasă. Copiii mei sunt tot în Bucureşti, mama e în Timişoara. Aşa că stăm şi acolo şi aici, pendulăm între două oraşe. Soţia mea e medic stomatolog şi e puţin cu telecomanda şi atunci stă numai pe Netflix. Eu sunt exact în partea opusă. Eu înregistrez programele de televiziune ale tuturor colegilor mei, asta spre disperarea Codruţei. (…) E o nebunie în aţi arăta tot, casă, pantaloni. Se zice că fetiţele sunt mai apropiate de tptici. Băiatul a descoperit acum Star Wars. Toată casa mea e ticsită de Dark Vader, etape prin care trec. Soţia mea e mai liniştită, stă la lecţii cu fetiţa şi eu stau cu Star Wars. Îmi mai ajut şi eu la lecţii.”, a spus Dan Negru la Interviurile VIVA!

 

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton