Secrete de beauty şi trucuri simple de la Hollywood

 Florentina Liutic
.

Admirăm tenul celebrităților de la Hollywood și ne dorim o piele ca a lor. Îți prezentăm secretele lor de beauty și câteva trucuri simple, ușor de reținut.

 

Miranda Kerr

 

Frumuseţea – între mit şi adevăr

 

  • Vedete precum Kim Kardashian sau Jennifer Aniston spun că ,,pielea mea ara­tă bine, pentru că beau multă apă. Total fals. În timp ce a bea multă apă este un lucru bun pentru organism, acesta nu îmbunătățește deloc aspectul pielii. Alege în schimb o loțiune cu nutrienți care va îmbunătăți textura pielii corpului tău.

 

  • ,,Am gene bune, exclamă diferite celebrități printre care și Halle Berry. Totuși, îmbătrânirea tenului este influențată doar în procent de 30% de ge­netică și restul de îngrijirea pentru care optează fiecare persoană. Pentru a evita îmbătrânirea, protejează-te de razele UV, alege produse specializate în hidratarea pielii și aplică-le atât pe față, cât și pe gât.

 

  • ,,Evit să port mult machiaj pentru a lăsa pielea să respire!. Complet fals. Pielea nu are un sistem eficace de a respira. În schimb, nu uita să te demachiezi în fiecare seară, să folosești cremă după demachiere și să ai în vedere o cremă cu protecție UV.

 

Trucuri simple de vedetă

  • Hilary Swank și Kristin Davis se ghidea­ză mereu după o regulă simplă: ,,nu tre­buie să te expui la soare fără cremă cu protecție UV.
  • Miranda Kerr își începe ziua cu un pa­har de apă caldă cu lămâie și un duș, după care folosește creme hidratante cu citrice.
  • Rihanna insistă că somnul de frumusețe este cel mai important.
  • Pe lângă un zâmbet larg, Beyonce susține că trebuie să folosești zilnic o cre­mă hidratantă pe tot corpul.
  • Gwyneth Paltrow crede că secretul uneifețe luminoase este alimentația, ea mă­nâncă mult pește și multe legume verzi.

  • Într-un mod optimist, Cate Blanchett a motivat secretul tenului ei astfel: ,,zâm­besc mult, trăiesc o viață fericită.

 

SILVIA CÎMPEANU Foto HEPTA

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton