Roxana Ciuhulescu – “Nu e o decizie uşoară să-ţi schimbi aproape radical look-ul”

 Florentina Liutic
.

Roxana Ciuhulescu a acceptat provocarea de a-şi schimba look-ul, vedeta având o culoare a părului nouă si o tunsoare de care îi era foarte dor.

Sunt momente când simţi nevoia să faci schimbări în viaţa ta, iar unul din aceste momente a sosit. Au trecut 20 de ani de când m-am tuns ultima dată atât de scurt şi mi-am dorit din nou acest look mai tineresc. Aveam nevoie de o schimbare, mi-o doream, eram pregătită încă din octombrie anul trecut şi iată că s-a întâmplat', spune Roxana Ciuhulescu.

 

Responsabil de aceasta transformare este hairstylist-ul Adrian Perjovschi, împreună cu care Roxana a plănuit de mult timp acest moment.

 

Deşi a avut ceva emoţii, Roxana este foarte fericită de rezultatul obţinut:

Nu e o decizie uşoară sş-ti schimbi aproape radical look-ul, însă atunci când intri pe mâinile unui hairstylist experimentat şi talentat precum Adrian Perjovschi, ai şi încredere că o să arăţi bine. Am avut emoţii, dar sunt fericită de rezultatul obţinut. Este o coafură tinerească, uşor de întreţinut şi numai bună pentru o persoană dinamică şi sportivş ca mine.'

Vezi si:

Noua schimbare de look cu care Delia si-a socat fanii

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton