(P) Ritualul de îngrijire pentru menținerea tonusului și elasticității pielii

 Diana Munteanu
.

Odată cu trecerea timpului, pielea începe să-și piardă tonusul și elasticitatea și, implicit, aspectul tânăr. Pentru că ne dorim o piele cât mai frumoasă și sănătoasă, avem nevoie de un ritual de îngrijire care să ne ajute atunci când celulele de la nivelul epidermei își încetinesc activitatea.

Așadar, pentru a-ți proteja frumusețea și pentru a avea o piele sănătoasă, este recomandat să ții cont de două aspecte esențiale: să bei apă și să dormi suficient. Pe lângă acestea, de mare ajutor poate fi folosirea unei game de produse de îngrijire care să te ajute să îți menții pielea strălucitoare și fermă.

Pentru că la pierderea elasticității pielii pot contribui și razele solare, este indicat să folosești o cremă hidratantă cu factor de protecție împotriva razelor UVA și UVB. Acestea au un impact negativ asupra proteinei care menține pielea flexibilă și care o ajută să revină la forma inițială atunci când este întinsă. Afectat este și colagenul, răspunzător pentru fermitatea pielii, așa că este recomandat să ai mereu cu tine o cremă care să stimuleze regenerarea celulelor.

De acum, ritualul tău de îngrijire se poate baza pe aurul coloidal, o soluție de particule fine de aur, suspendate în apă distilată, prezent în gama premium de produse de la Lidl, Cien Gold. Acesta este un ingredient cu proprietăți axate pe beneficiile împotriva îmbătrânirii celulare, hidratând și revigorând pielea. Totodată, acesta întărește elastina și conferă pielii fermitatea cu care te-ai obișnuit.

Fă-i cadou tenului tău o bijuterie și încearcă crema hidratantă cu efect triplu, care îți va oferi protecție solară, te va hidrata și îți va revigora pielea indiferent de vreme.

Decongestionează și liniștește zona din jurul ochilor, cu crema gel pentru ochi, care diminuează efectele oboselii. Pentru a atenua ridurile, încearcă serul antirid, care oferă fermitate vizibilă și elasticitate datorită substanțelor active: aurul coloidal, squalem-ul vegetal și acidul hialuronic.

În plus, pentru o piele mereu tânără, folosește zilnic o cremă cu efect nutritiv și hidratant, precum crema pentru mâini din gama Cien Gold de la Lidl. Aceasta păstrează tonusul și elasticitatea pielii și previne afecțiuni cauzate de factorii externi, precum vântul, soarele sau detergenții.

Bucură-te de un ritual de îngrijire în care să beneficiezi de proprietățile aurului coloidal și răsfață-ți frumusețea cu gama Cien Gold, cu prețuri pornind de la 19.82 lei. Mai multe detalii și oferta integrală sunt disponibile aici.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton