(P) Vrei sa fii o diva in negru? Iata ce incaltaminte la comanda sa porti in tinutele de culoare neagra!

 Sava Elisabeta
.

Misterios si in acelasi timp elegant, negrul va fi intotdeauna cea mai buna optiune din punct de vedere vestimentar. Fie ca vrei sa fii eleganta intr-o rochie fina din satin, fie ca iti place sa porti un costum de inspiratie masculina, aceasta culoare speciala te va face sa fii o prezenta rafinata, imbracata cu bun-gust. Totusi, in unele situatii, stilul all black poate fi usor banal, mai ales daca nu esti obisnuita cu aparitiile mai sobre. Pentru a inviora outfitul, alege incaltaminte la comanda impunatoare, intrucat accesoriile potrivite iti pot schimba enorm infatisarea. Iata cateva exemple!

Poarta stiletto rosii, simbol al elegantei

Pentru a nu fi pe deplin de partea intunecata a modei, coloreaza-ti tinuta cu o pereche de pantofi stiletto rosii. O little black dress combinata cu acest tip de incaltaminte la comanda va fi outfitul ideal pentru un eveniment de seara. Adauga sclipiri de diamant cu bijuterii fine si un clutch minimalist, iar look-ul tau va fi desprins direct din filme. Cu atitudinea potrivita, vei reusi sa creezi mister, sa fii impozanta si, in acelasi timp, extrem de sexy.

Balerini multicolori

Negrul va ramane vesnic la moda, insa, cateodata, acesta trebuie scos in evidenta cu tipul potrivit de incaltaminte la comanda. Pentru o tinuta neagra de zi, poarta o pereche de balerini in nuantele care iti plac si lasa-i sa fie in centrul atentiei. Poate fi chiar singurul accesoriu, mai ales daca acest tip de incaltaminte la comanda este insotit de insertii metalice si aplicatii stralucitoare. La moda sunt nuantele neon si culorile placute ochiului, precum verde menta, galben pai si fucsia electrizant.

Pantofi cu talpa joasa aurii sau argintii

Pentru a fi fabulos, negrul are nevoie de putina stralucire in jurul lui. Completeaza tinuta care iti place cu o pereche de pantofi cu talpa joasa, in nuante stralucitoare. Acest tip de incaltaminte la comanda iti va asigura confortul suprem, iar picioarele tale se vor simti mai ceva ca in lumina reflectoarelor.

Cat mai multe printuri

Atunci cand vorbim de incaltaminte la comanda in printuri, gusturile nu se discuta. Fiecare femeie are propriul stil vestimentar, asa ca se poate intampla sa ii placa fie snake print, fie animal print sau orice altceva care ii confera posesoarei o stare de bine. Indiferent de model, cert este ca printurile sunt cool si aduc o nota de originalitate oricarei tinute in negru. Pentru zi, mizeaza pe printuri florale, printuri cu buline si printuri cu forme geometrice, iar seara opteaza pentru ceva mai rafinat, cum ar fi pielea de leopard. Le poti combina cu rochii, fuste, pantaloni si salopete, astfel incat sa arati ca o adevarata fashionista.

Acum ca ai aflat cum dai viata tinutelor in negru cu ajutorul unor accesorii simple precum sunt pantofii, magazinul online AnaFashion.ro te asteapta cu cele mai noi modele de incaltaminte la comanda, potrivite nevoilor tale. Fii pregatita sa stralucesti si sa te simti ca pe podium atunci cand iti etalezi outfiturile elegante si pline de originalitate.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton