(P) Tu câte rochii elegante ai în garderobă?

 Diana Munteanu
.

Fiecare femeie merită să aibă în garderoba sa cel puțin o rochie elegantă. Fiecare dintre noi ne confruntăm cu situații sociale în care trebuie să purtăm o ținută aparte, fie că mergem la o nuntă, un botez, o gală sau o petrecere a firmei. Din acest motiv și nu numai, putem susține că o rochie elegantă este o piesă must have în garderoba oricărei femei.

Pe lângă faptul că o rochie elegantă este o piesă, precum spuneam, centrală în orice garderobă, aceasta are și un oarecare efect miraculos asupra femeilor. De ce spun asta? Fiecare femeie se simte mult mai încrezătoare atunci când poartă o rochie elegantă care într-adevăr o avantajează iar acest lucru se reflectă și imaginea ei pe plan extern.

Trecând de clasicile stereotipuri conform cărora o rochie trebuie să fie scurtă, decoltată sau extravagantă pentru a fi considerată atractivă, în realitate o rochie elegantă creează o impresie mult mai pozitivă și mai puternică în fața celor din jur.  Pentru a ne asigura că o rochie ne vine perfect, ea ar trebui să ne scoată în evidență silueta, să mascheze eventualele zone de care nu suntem extrem de mulțumite, să fie potrivită ca dimensiuni înălțimii noastre și să fie într-o culoare în ton cu nuanța pielii și a părului nostru. Consider că putem purta o rochie elegantă chiar și în momentele în care simțim că nu avem atât de multă încredere în forțele proprii, întrucât, cu siguranță, admirația din partea celor din jur ne va ajuta să ne simțim mai încrezătoare!

Care e rochia ta preferată din garderobă, de care ești mereu mândră? Dintre modelele cele mai populare, rochia lungă, de seară iese în evidență ca fiind un model ce a trecut testul timpului, fiind iubită în continuare de femeile din întreaga lume. Poate cea mai frumoasă variantă de rochie elegantă, rochia lungă îmbină frumusețea elementelor clasice cu cele moderne. Cu siguranță, dacă vrei să-ți iei o rochie elegantă pentru garderoba ta, cu acest model nu vei da greș. Pentru a te asigura de existența unei note personale, alege o rochie elegantă într-o culoare care te reprezintă, cu un model în care te regăsești ca personalitate. Când te simți bine în rochia aleasă, arăți și extraordinar în fața tuturor!

Pornind de la modelele pe care le putem întâlni atât în magazinele fizice, cât și online, cu doar un strop de creativitate avem și opțiunea de a ne concepe de la zero propria rochie elegantă, așa cum este ea în viziunea noastră ideală.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton