Adelina Pestriţu, însărcinată în 4 luni, merge din nou la sală. "Mişcarea e binevenită pentru bebeluş!"

 Pirvu Cristina
.

Adelina Pestriţu, însărcinată în 4 luni, merge din nou la sală. Pe data de 2 februarie, bruneta a anunţat că este însărcinată pentru prima dată. Ea şi Virgil Şteblea vor deveni părinţi. În primele luni de sarcină, vedeta nu a făcut deloc efort. A prins curaj acum şi la sfatul medicilor merge din nou la sală. 

Înainte de a rămâne gravidă, vedeta mergea des la fitness, făcea chiar şi yoga. Când a avut confirmarea că a rămas însărcinată, aceste obiceiuri au luat sfârşit. Medicul i-a recomandat să nu mai depună efort sau să ridice greutăţi, asta ar fi afectat bebeluşul. Însărcinată acum în aproape patru luni, Adelinei Pestriţu i-a fost permis de doctor să facă mişcare, mai ales că îi face bine şi fătului din burtică.

Este mereu atent supravegheată de un antrenor şi face exerciţii speciale pentru femeie gravide.

„După aproape 4 luni în care am stat cumințică fără niciun fel de efort, astăzi am început antrenamentele permise în timpul sarcinii! Mișcarea este binevenită chiar și pentru bebeluș. Exerciții simple, din șezut, care ajută musculatura.”, a scris Adelina Pestriţu pe Instagram.

 


Adelina Pestriţu, mamă pentru prima oară

Adelina Pestriţu a anunţat pe data de 2 februarie că ea şi logodnicul său, Virgil Şteblea, vor deveni părinţi. Iată cine este viitorul soţ al vedetei. 

'Dragii mei prieteni, vârsta de 31 de ani a venit cu cel mai minunat dar pe care puteam să-l primesc vreodată. Eu şi iubitul meu, Virgil, suntem fericiţi să împărtăşim cu voi vestea că vom deveni părinţi. Fericirea noastră este cu atât mai mare cu cât în curând vom sărbatori şi un an de relaţie. Suntem copleşiţi de emoţii şi abia aşteptam să treacă cele 6 luni rămase până vom fi 3. Sperăm să ne descurcam bine în rolul de părinţi.', a fost anunțul făcut de Adelina Pestrițu.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton