(P) Jachetele cosy pe care ți le dorești iarna aceasta

 Stamen Diana
.

Iata cateva modele stylish si, bineinteles, extrem de calduroase dintre care iti poti alege favorita pentru sezonul rece.

 

Jacheta a fost prezentă pe podiumurile sezonului, iar asta inseamna ca n-ar trebui sa lipsească nici din arsenalul tau din iarna aceasta. Am vazut-o la Balenciaga intr-o nuanta de verde asemanatoare cu celelalte piese care compuneau outfitul, la Coach cu broderii ori aplicatii, iar la Versace in culori vibrante. Suficiente variante dintre care sa te inspiri in alegerea jachetei perfecte pentru aceasta iarna. Noi iti propunem patru modele care inglobeaza si alte tendinte majore ale sezonului, cum sunt nuantele rosu si argintiu, catifeaua sau jacheta supradimensionata.

 

Rosu

 

Vine in culoarea-vedeta a sezonului si e suficient de versatila pentru a-ti scoate din zona previzibila o gama larga de outfituri. Poart-o cu jeansi si botine, ai putea chiar opta pentru niste ciocate vintage si o sapca daca iti doresti un look atipic si actual.

 

Shop now: departmentstore.ro,  499,9 lei

 

Metalizat

 

Accentele gri metalizat au fost cat se poate de prezente pe podiumurile sezonului, cu precadere la Chanel, unde au fost propuse cam toate piesele, de la botine la pulovere. Poart-o cu jeansi si pulovere colorate, iar pentru a plusa, adauga mixului o pereche de botine argintii ori aurii.

 

Shop now: departmentstore.ro, 299,9 lei

 

Supradimensionat

 

E jacheta care iti va asigura confortul in zilele geroase, pentru ca iti ofera posibilitatea sa integrezi in tinute pulovere supradimensionate sau outfituri compuse din mai multe layere.

 

Shop now: departmentstore.ro, 1.699 lei

 

 

Catifea

 

Integreaza aceasta geaca in mixuri casual, cu jeansi, pulovere de tot felul, si botine, sau poart-o la o tinuta all velvet, pentru un efect uluitor si extrem de actual.

 

Shop now: departmentstore.ro, 299,9 lei

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton