(P) Dress code-ul perfect atunci când participi la o petrecere

 Pirvu Cristina
.

Ori de câte ori ești invitată la o petrecere trebuie să ai în vedere alegerea unei ținute care să se potrivească evenimentului respectiv. Și acest lucru pentru că nu toate petrecerile sunt la fel. Unele au loc în club, altele la restaurante de lux, se pot desfășura și acasă sau pot fi realizate în cinstea unor reușite profesionale. Totul depinde de locul și mai ales de felul petrecerii respective. Astfel, am putea discuta despre outfit-ul de petrecere abia atunci când vom ști exact ceea ce scrie pe invitație.

Putem alege să ne îmbrăcăm în rochii elegante sau, din contră, într-o ținută casual, atunci când mergi în club. Desigur, acasă lucrurile sunt mai simple, fiind suficientă o ținută în care să te simți bine, iar atunci când ești invitată la o petrecere la serviciu lucrurile par să se complice și mai mult, trebuind să acorzi multă atenție tuturor detaliilor, astfel încât să te diferențiezi printr-o ținută sofisticată și astfel să te faci admirată în rândul colegilor, dar într-un mod cât se poate de decent. Nu alege pentru o petrecere la serviciu din categoria unor rochii de Crăciun pentru că mai mult ca sigur nu vor fi potrivite cu atmosfera în care te vei afla.

 

Ce să porți și ce să nu porți la o petrecere?

Mai mult ca sigur îți vei dori să atragi multe priviri admirative. De aceea, este bine să alegi acea ținută care te avantajează cel mai bine. Poți opta pentru rochii de seară de la Inpuff atunci când mergi la o petrecere de botez sau la nunta unor persoane dragi.

Cu toate acestea, este bine să te ferești de tocurile mult prea înalte mai ales dacă nu ai multă experiență în mersul pe ele. Mai înainte de a-ți aloca bugetul către un astfel de sortiment de pantofi, mult prea înalți, analizează bine ce te avantajează și ce nu. Optează pentru tocuri de dimensiune medie și astfel ținuta ta va fi una mult mai apreciată.

Poți adăuga puțină culoare. Fiind vorba despre o petrecere mai mult ca sigur poți încerca să fii ușor colorată. De exemplu, ai putea opta pentru alegerea unor rochii Crăciun în nuanțe de roșu. La fel este și cazul unor rochii de Revelion. De această dată trebuie să te bucuri de atmosfera de sărbătoare și astfel să te simți minunat. O ținută frumos aleasă poate să te ajute destul de mult să te simți bine.

Nu folosi gablonțuri dacă nu știi să le combini. De teamă să nu dai în cealaltă extremă ar fi bine să te ferești de aceste accesorii. De exemplu, dacă vorbim despre rochii elegante, mai mult ca sigur ar trebui să le asortezi niște bijuterii prețioase și să nu optezi pentru acest gen de accesoriu.

În categoria acelor rochii de seară intră și cele mulate. Nu opta pentru acestea decât atunci când ai o siluetă de invidiat, arătându-ți formele. Și atenție – optează pentru acest gen de ținută provocator atunci când ești la o petrecere între cunoscuți și nu la una de tip business.

Sacoul și fusta trebuiesc să fie atent asortate și pot fi purtate cu lejeritate în cadrul unei petreceri la serviciu. Chiar dacă o petrecere înseamnă distracție trebuie să ții cont că la serviciu trebuie să rămâi în limitele decenței și să urmărești cu atenție tot ceea ce stă scris pe invitație. Ar fi bine să te inspiri și din ținutele colegilor, dacă vor să divulge câteva secrete mai înainte de eveniment.

Petrecerile de sfârșit de liceu le sunt dedicate rochii de bal, vaporoase, frumoase și foarte elegante.

 

Ce ținută să porți de Revelion?

Recomandată ar fi o rochie elegantă, eventual colorată. Roșul este o culoare îndrăzneață și în același timp potrivită sărbătorilor de iarnă. Cu toate acestea, dacă nu îți dorești să ai prea multă culoare ai putea alege o rochie neagră, care să impresioneze. Alegeți și o rochie de culoare aurie, fiind perfectă aproape pentru orice petrecere de Revelion.

Aveți totuși mare grijă de locul unde urmează să se desfășoare petrecerea de Revelion. Dacă are loc la munte, mai mult ca sigur nu vor fi potrivite acele rochii de seară cu spatele gol, foarte subțiri sau din dantelă. Sunt excluse și tocurile înalte.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton