Mădălina Ghenea nu s-a despărţit de Matei Stratan? Ce dezvăluiri a făcut actriţa

 Pirvu Cristina
.

Mădălina Ghenea a dezvăluit lumii întregi ce nume va purta fetiţa sa, dar şi momente mai puţin plăcute pe care le-a trăit pe parcursul sarcinii. Asta nu e tot! Iată cu ce detalii referitoare la Matei Stratan, tatăl fiicei sale, a uimit!

Actriţa a spulberat orice zvonuri cum că fetiţa sa o să poarte numele de Vanessa, informaţie eronată. Pe micuţă o cheamă Charlotte, acest prenume deosebit fiind ales chiar de Matei Stratan, milionarul care i-a îndeplinit un vis Mădălinei, acela de a deveni mamă pentru prima dată.

„Ne bucurăm enorm să vă prezentăm îngerul nostru, Charlotte! Mădălina & Matei”, a scris actriţa în dreptul unei imagini postate pe Instagram.

Ce atrage atenţia în mod deosebit este faptul că la semnătură nu apare numai numele Mădălinei, ci şi al lui Matei. Oare cei doi s-au împăcat din moment ce au transmis împreună acest mesaj? Este incert acest lucru, însă zilele trecute Mădălina Ghenea postase un mesaj în care dădea de înţeles că acesta ar fi înşelat-o.

Mădălina Ghenea, despre durerile pe timpul sarcinii

Actriţa a povestit pentru revista Elle faptul că doctorul o avertizase că ea nu va putea avea copii. Bucuria a venit în viaţa ei şi a născut-o pe Charlotte. A trecut prin perioade foarte dificile pe timpul sarcinii.

Eram în cel mai bun moment din viaţă mea profesională, prezentasem Sanremo, jucasem primul rol principal într-un film în engleză, mă mutasem la Los Angeles, lucram nonstop, şi a apărut ea, minunea mea atât de dorită. Spun minune pentru că medicii mă asiguraseră că eu nu voi avea copii. Am avut o sarcină groaznică, dar m-am gândit zilnic că, după toate acele dureri, o voi ţine în braţe pe ea. Am ascuns sarcina de frică să nu o pierd, am ascuns-o şi de mama…', a declarat Mădălina Ghenea.

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton