(P) Curiozitati despre gentile de dama din piele de piton si ghid practic de ingrijire

 Popescu Alexandra
.

Cu siguranta majoritatea femeilor prefera gentile din piele naturala: geanta, acest partener fidel, ce stie totul despre noi si pe care ne bazam cu incredere in fiecare zi, indiferent de ocazie.

Fie ca sunt simple, minimaliste, bogat decorate, mici sau mari, gentile sunt poate cel mai utilzat accesoriu de fiecare dintre noi. Cum un astfel de partener necesita atentia noastra, ne-am gandit sa va prezentam cateva curiozitati despre pielea de piton si, totodata, sfaturi de ingrijire pentru gentile de dama, in special pentru cele din piele de piton.

Ghibli este brandul Italian prezent in Romania prin online shop-ul Perloro, lucrand cu exuberanta piele exotica inca din 1968. Brand italian renumit, acesta isi are originea in Toscana, locul tabacariilor marilor case de moda.

Un prim aspect este faptul ca pielea de piton se utilizeaza si in alte scopuri, nu numai in industria producatoare de genti, accesorii si incaltaminte. De exemplu, substantele continute de pielea de piton se utilizeaza si in scopuri cosmetice, pentru creme, sau chiar in medicina. In alte colturi ale lumii, cum ar fi Indonesia, carnea pitonului constituie un fel de mancare, pielea fiind folosita ulterior pentru comercializare.

In ceea ce priveste culoarea naturala a pitonului, aceasta este o combinatie intre alb si gri. Mediul de viata al acestuia influenteaza culoarea predominanta: mai mult spre gri daca pitonul traieste in padurile tropicale, sau mult mai deschis daca acesta petrece mult timp in soare. Ghibli importa pielea de piton in stare neprelucrata, aplicand pana la 12 procese pentru tabacire si colorare exclusiv cu ajutorul pensulei. Puteti vedea varietatea de pigmenti rezultata pe online shop-ul Perloro.

Stiati ca daca lasam o geanta din piele de piton foarte multe zile in soare aceasta va capata o tenta de galben? Solzii pitonului contin o substanta ce reactioneaza in contact cu lumina soarelui. Geanta din piele de contact intra in contact pana si cu Ph-ul purtatoarei, adaptandu-si culoarea manetei in functie de ce aciditatea pielii dumneavoastra.

O alta particularitate este rezistenta: daca din greseala o tigara cade pe geanta din piele de piton pentru 2-3 secunde, aceasta va ramane intacta. Solzii raman mai rigizi, insa nu se va intampla absoult nimic. Desi aparent delicata, o geanta din piele de piton este mult mai rezistenta decat o geanta din alt tip de material.

Daca din greseala ati patat o geanta, un portfel, sau o curea din piele de sarpe cu ulei, puteti lasa pudra de talc pentru 1 zi pe pata. Nu trebuie sa aplicati crema pe pata, pentru ca aceasta se va absorbi direct in piele.

O geanta cu un finisaj lucios isi poate recapata stralucirea daca o atingeti de cateva ori cu o agata: aceasta va stimula solzii de piton sa emane acea substanta care da un luciu aparte gentii favorite.

In ceea ce priveste ingrijirea gentilor din piele de piton, putem mentiona ca acestea trebuie ferite de alcool si substante lichide (ca orice alta geanta din alt material).

Gentile pentru birou, gentile shopper sau clutch-urile de ocazie se vor pastra in saculetul anti-praf, in loc ferit de umezeala. Curatarea se poate efectua cu un material moale si delicat.

Exuberante, delicate dar rezistente, gentile din piele de piton sunt o investitie in calitate, arta si distinctie. Fie ca sunt genti office, plicuri de seara sau genti shopper, acestea vor completa desavarsit orice tinuta. Descopera mai multe modele pe magazinul online Perloro sau viziteaza galeria de modele de mai jos!

Geanta piele piton – clutch plic dama viviana ghibli perloroGeanta piele piton – clutch plic dama viviana ghibli perloro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton