Imagini spectaculoase de la petrecerea de botez a fiicei Elenei Gheorghe – Tortul a fost impresionant

 Pirvu Cristina
.

Elena Gheorghe a organizat ieri botezul fiicei sale Amelie Nicole. Imediat după slujba de la biserică, invitaţii au mers la petrecere acolo unde s-au strâns în jur de 200 de persoane. S-au distrat cu foc, au avut parte de un tort spectaculos, iar micuţa a fost în centrul atenţiei.

Ieri, după ora prânzului, Elenea Gheorghe împreună cu soţul său, familia şi prietenii au mers la biserică pentru a-şi creştina fetiţa. Micuţa şi-a primit numele cuminţică, chiar bunicul său fiind cel care a săvârşit taina.

Ţinutele lor au fost de-a dreptul impresionante, Elena Gheorghe a optat pentru o ţinută albă, iar micuţa a fost asortată cu mama sa.

„Îi mulțumim lui Dumnezeu că n-a plâns.  Cuvintele sunt de prisos. A fost o slujbă extraordinară. Mulți dintre preoți ne sunt și foarte apropiați. Tata a fost cel care a botezat-o, care a băgat-o în cristelniță, iar părintele Bogdan este cel care m-a botezat pe mine.  Să dea Dumnezeu să îi rămână ochii ala, albaștri, sunt de la bunica mea. (…) De petrecere ne-am ocupat împreună cu o grămadă de prieteni”, a spus Elena Gheorghe la TV după ce a ieşit din biserică.

Imediat după creştinare, aceştia s-au îndreptat spre localul unde au făcut o petrecere pe cinste. Invitaţii au fost răsfăţaţi cu cele mai alese preparate şi cu un tort spectaculos. Amelie Nicole şi-a schimbat rochiţa cu una şi mai deosebită, din tulle, chiar la momentul tăierii tortului impresionant. A avut în jur numai copii, iar mama sa i-a cântat La mulţi ani.

Un moment special a fost cel în care un cor de copii a luat microfonul şi a interpretat piese deosebite.

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton