(P) Cum te pregatesti pentru participarea la un eveniment important?

 Diana Munteanu
.

Se intampla sa auzim frecvent ca celebritatile de la Hollywood se pregatesc intens inainte de a se prezenta in cadrul unei ceremonii fastuoase. Decernare de premii, festivitati si gale importante, toate se rezuma la un punct central comun atunci cand vine vorba despre aspect: atentie acordata pana in cel mai mic detaliu cu suficient timp anterior desfasurarii evenimentului.

Iata cateva dintre cele mai bune sfaturi pe care ai putea si tu sa le inveti de la celebritati:

In primul rand trebuie sa ai coordonatele clare asupra evenimentului la care urmeaza sa iei parte. Data, ora si locatia sunt conditii sine qua non atunci cand ne raportam la ceea ce urmeaza sa se sarbatoreasca si urmeaza sa se confirme.

Indiferent ca este nunta celei mai bune prietene sau botezul copilului verisoarei primare, un asemenea moment are o multime de oportunitati de a imortaliza clipele traite. Odata pentru stima de sine si apoi respectul datorat fata de sarbatoarea in sine; o fotografie va ramane marturie, asadar dorinta de a arata impecabil nu este iesita din comun.

Pentru o aparitie ravisanta, stim deja ca volumul de timp si efort are literalmente luni de pregatire, prin urmare ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa nu fii in grafic si standardele tale.

Din punct de vedere estetic, expertii spun ca intotdeauna trebuie sa ai grija de tine si asta asumam si noi, iar in preajma unui astfel de moment doar imbunatim mici aspecte. Este important sa incepi acest proces mai devreme si niciodata sa nu faci schimbari majore cu o saptamana inainte. Este ca si cum ai dori sa faci un abdomen bine lucrat in cateva zile, iar asta cu siguranta nu poate fi posibil. Acelasi lucru este valabil pentru intregul aspect: parul, tenul, pielea si sprancenele au nevoie de ingrijire constanta, iar micile retusuri trebuie planificate treptat, in timp.

Tot din vreme trebuie sa ai in vedere vestimentatia pe care ti-ai propus sa o imbraci. Si pentru ca majoritatea evenimentelor importante se intampla dupa asfintit, noile colectii ale designerilor cu rochii de seara lungi din voal pot sa iti inspire alegerea. Spectaculoase, romantice, diafane, realizate cu minutiozitate din tesaturi fine, aceste creatii se remarca prin finisaje care cu siguranta nu vor trece neobservate. Detaliile exprima discret ideea creativa ce a stat la baza si promit integrarea in mod armonios in seri luxoase, de neuitat. Nu neglija ca accesoriile trebuie sa faca nota comuna cu intregul outfit, deci nu lasa pe ultima suta de metri achizitionarea lor. Elibereza-te de stresuri inutile si canalizeaza-ti energia catre lucrurile pozitive.

Daca aceste aspecte au fost pana acum lamurite, cat mai aproape de data incercuita, mai exact cu o saptamana inainte, programeaza-te pentru o curatare faciala non-invaziva si cu mare putere de hidratare. Aceasta este o modalitate fantastica de scapa de celulele moarte si va diminua vizibil aspectul liniilor fine.

Improspateaza culoarea parului, oferindu-i suplete, vitalitate si stralucire. Lista to do-urilor trebuie sa includa manichiura si pedichiura, deci nu uita sa pui bifa si in dreptul lor. Iar pe ultima suta de metri, propune-ti sa lasi mici detalii (precum coafatul si make-up-ul), astfel incat acestea sa fie realizate proaspat si sa te aduca cu un pas si mai aproape de ziua ce am mare.
Relaxarea este modalitatea perfecta si la indemana de a te detensiona, asa ca rezerva-ti timp pentru activitatile care te solicita cel mai putin si pregateste-te sufleteste pentru o seara fabuloasa. Distractia trebuie sa fie cuvantul de ordine, de ce sa nu te bucuri la maximum?

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton