Este sau nu bodyguard-ul lui Kylie Jenner tatăl lui Stormi? Familia lui Tim Chung a reacționat

 Stamen Diana
.

A fost un adevărat haos în ultima perioadă în ceea ce privește adevăratul tată al micuței Stormi. Este sau nu bodyguard-ul lui Kylie Jenner tatăl lui Stormi? Familia lui Tim Chung a reacționat, mai exact sora lui Tim Chung.

Sora acestuia a comentat zvonurile apărute în ultima perioadă. Tim Chung a fost în atenția fanilor lui Kylie Jenner în ultima perioadă, iar aceștia au speculat că bodyguard-ul vedetei ar fi tatăl lui Stormi Webster. După ce fanii au văzut asemănări între Tim și Stormi, mulți au crezut că acesta ar putea fi chiar tatăl micuței.

Când sora lui Tim Chung a fost întrebată de Radar Online dacă ea crede că fratele ei ar putea fi tatăl lui Stormi, aceasta a spus 'Nu știu', scrie presa internațională.

Este sau nu bodyguard-ul lui Kylie Jenner tatăl lui Stormi?

Este sau nu bodyguard-ul lui Kylie Jenner tatăl lui Stormi?

Chiar dacă aceste zvonuri au fost în atenția presei în ultimul timp, Kylie Jenner și Travis Scott pare că nu sunt afectați de aceste vorbe, ba mai mult, relația lor pare că merge din ce în ce mai bine. Cei doi au venit împreună la Met Gala pe 7 mai.

Citește și: Kylie Jenner a făcut copilul cu bodyguardul ei? Fanii sunt convinși de asta!

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton