(P) Cei mai cool pantaloni ai sezonului

 Pirvu Cristina
.

Suntem in plin sezon rece, iar pantalonii sunt una dintre piesele pe care le rulam cel mai des. Iata patru variante pe care n-ar trebui sa le ocolesti.

 

Fie ca optezi pentru o pereche de pantaloni cu talie inalta, una din catifea ori una trei sferturi, e important sa stii cum sa le mixezi, ce piese sa alegi pentru a scoate ce-i mai bun dintr-o tinuta. Cu modelele de pantaloni pe care le-am selectat mai jos poti realiza tinute deopotriva de zi si de seara, glam si casual, dupa bunul plac. Important, atunci cand iti alegi o pereche de pantaloni pe care iti doresti sa te bazezi in compunerea cat mai multor tinute, este sa tii cont de fitting si de model. Iata patru modele de pantaloni si tot atatea modalitati de-a le integra in tinutele tale.

 

 

Pantalonii din piele

 

Pantalonii din piele sunt foarte cool in sezonul acesta. Poarta-i cu pulovere supradimensionate din casmir ori camasi albe deconstruite, iar in tinutele de seara, cu bluze din dantela, maiouri cu spaghetti straps, din satin, si botine cu varf ascutit.

 

Shop now: departmentstore.ro, 139,9 lei

 

 

Pantalonii cu talie inalta

 

Merg mixati atat in tinutele casual, cat si in tinutele tale pentru birou. Poarta-i cu camasi structurate ori cu malete in aceleasi nuante cu ale pantalonului si cu botine. Nu ar trebui sa ai retineri cand vine vorba de acesti pantaloni, pot fi mixati cu mai toate tipurile de topuri casual.

 

Shop now: departmentstore.ro, 199,9 lei

 

 

Pantalonii trei sferturi

 

Acestia sunt pantalonii pe care ii poti integra foarte des in tinutele tale casual, deoarece sunt versatili si pot functiona cu mai toate tipurile de topuri. Poarta-i cu malete, camasi ori pulovere colorate si, bineinteles, cu botine mai lungi ori cu cizme. Important e ca pantalonii sa se suprapuna cu oricare dintre variantele de incaltari alese.

 

Shop now: departmentstore.ro, 199,9 lei

 

 

Pantalonii din catifea

 

Poarta-i in tinutele de seara cu bluze din materiale pretioase. Alege un maiou din satin, cu insertii de dantela, ori, pentru un look sofisticat, integreaza-i intr-un total look din catifea, adaugand un blazer si botine din catifea.

 

Shop now: departmentstore.ro, 649 lei

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton