Ce se întâmplă cu părul tău în sezonul rece

 Cristescu Catalina
.

Crezi că temperaturile scăzute nu îți afectează părul? Impactul este uriaș! Uite care sunt efectele dar și cum să-ți protejezi podoaba capilară.

[gallery ids="2411995,2411996,2411997,2411998,2411999,2412000,2412001"]

Iarna părul are nevoie de multă atenție și îngrijire adecvată. În primul rând frigul îl deshidratează, iar trecerile bruște de la frig la cald și invers, ori temperaturile ridicate din interior nu ajută nici ele. Așa că părul devine brusc mai rebel și parcă nu se mai aranjează cum trebuie, indiferent ce faci.

Citește și:

Ce greșeli să eviți dacă vrei sprâncene perfecte

Get the look! Tu ce alegi? Tuș, ruj, blush sau mascara?

În plus, este imposibil să nu folosești o glugă sau o căciulă, iar prin frecarea de material părul se electrizează, și brusc te trezești cu niște antenuțe ce prind toate programele tv și radio.

Deshidratarea nu se resimte numai la nivelul cuticulei firului de păr ci și la nivelul scalpului, care acum se irită foarte ușor (mai ales dacă atunci când te speli pe cap folosești intens unghiile și nu buricele degetelor), se descuamează și îți dă o senzație de disconfort.

Așadar ce produse să folosești? Anti-frizz, fooooarte hidratante și reparatoare. Atenție și la stilul alimentar! Bea multă apă, hidratarea din interior este extrem de eficientă, și consumă cât mai multe legume și fructe.

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton