(P) Ce tip de încălțăminte purtăm în primăvara anului 2020

 advertising.ringier
.

Cu venirea noului sezon, începem să ne gândim care sunt trendurile principale ce vor dicta moda întregului an. Poate ca știm deja care sunt trendurile anului 2020 în materie de îmbrăcăminte, însă nu trebuie să uităm că o parte importantă a garderobei noastre o reprezintă și încălțămintea. Pentru că, așa cum spunea și Marilyn Monroe, „Dă-i unei fete pantofii potriviți și va putea cuceri lumea!'

Ca întotdeauna, ne căutăm inspirația în prezentările de modă, în reviste sau răsfoind catalogul magazinelor online. OneFashionRoom propune câteva tipuri de încălțăminte pentru primăvara anului 2020. 

Pantofii cu toc 

Planificarea garderobei în funcție de sezon poate fi, uneori, o bătaie de cap. Ca să eviți acest lucru, este recomandat să deții în garderobă câteva articole de bază, ideale pentru orice anotimp al anului. De exemplu, o pereche de pantofi cu toc este indispensabilă garderobei unei femei. Primăvara aceasta, pantofii inspirați din anii 90 sunt extrem de populari: varful pătrat al pantofilor realizati de Proenza Schouler sau Bottega exprimă un aer nonconformist, care te duce cu gandul la prezentările de pe marile podiumuri din acea perioadă.

Însă, dacă stilul tău este un pic mai conservator și preferi modelele clasice, optează pentru o pereche de pantofi cu vârful rotund sau decupat. Astfel, look-ul tău va fi feminin și delicat.  

Pantofii sport

A picture containing person, clothing, woman, young

Description automatically generated

O pereche de pantofi sport este ideală pentru cele ce prefera comoditatea în locul avantajelor estetice pe care le oferă, de obicei, pantofii cu toc. De cateva sezoane încoace, pantofii sport au devenit un must-have, iar dacă nu deții încă o astfel de pereche, acum este momentul să o achiziționezi. Pentru început, alege o pereche de adidasi dama în culori neutre, care îți va completa cu succes orice ținută. Mai apoi, poți alege un model trendy, precum adidașii cu platformă. 

Sandale 

A picture containing person, clothing, woman, black

Description automatically generated

Cu siguranță, sandalele sunt dintotdeauna preferatele sezonului cald. Anul acesta, cel mai popular model sunt sandalele cu barete multiple, care îmbracă' piciorul într-un mod elegant. O altă variantă stylish sunt o pereche de sandale dama cu platformă. Acestea sunt o alegere foarte comodă și versatilă: pot fi purtate cu rochii din materiale ușoare, dar și cu pantaloni, jeanși sau fuste. Sandalele cu talpa joasă sunt ideale pentru zilele cu agenda plină: cele din piele sunt alegerea perfectă pentru ținutele simple, iar cele colorate, cu aplicații vor da ținutei tale un aer îndrăzneț.  

Desigur, sandalele sunt o alegere bună numai când vremea este călduroasă. Dar, dacă vremea nu îți permite să porți o pereche de sandale, poți opta pentru o pereche de balerini sau mocasini. Efectul este același, comoditatea și feminitatea fiind principalele caracteristici ale unei astfel de perechi. 

Accesoriile 

O ținută completă este atunci când i-au fost adăugate și accesorii. Pentru a avea un outfit armonios, asortează cromatic încălțămintea cu geanta sau accesoriile. Accesoriile pot fi din aceeași schemă de culori cu îmbrăcămintea, însă nu neapărat nuanțe identice, din aceeași familie de imprimeuri (snake print cu animal print), sau din același stil (accesorii elegante la o ținută elegantă și etc.).  

Pe lângă cele mai trendy accesorii de sezonul acesta, precum bijuteriile din argint, cerceii de inspirație suprarealistă, brățările de picior, colierele tip lanț și perlele, accesoriul cel mai popular este geanta. Aceasta completează perfect orice ținută și este un accesoriu extrem de practic și funcțional. Astfel, pentru femeile ce preferă un stil modern, o geantă minimalistă, într-o culoare aprinsă devine alegerea perfectă. Pentru cele ce preferă un stil clasic, gențile cu o linie structurată, într-o culoare neutră sunt ideale, iar pentru cele ce preferă un stil sport-casual, o geantă de umăr, încăpătoare este varianta cea mai bună. 

Primăvara aceasta, One Fashion Room te îndeamnă să îți alegi încălțămintea și accesoriile cu grijă și să creezi cele mai surprinzătoare ținute ale sezonului!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton