Ministrul Economiei susține că nu există criză alimentară în România și atenționează: "Cozile de la supermarket pot fi un focar de infecție"

 Cica Cristina
.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, face apel la calm și cumpătare în această perioadă. Susține că nu este nevoie să facem cumpărături excesive, întrucât nici țara noastră și nici Europa nu se confruntă cu o criză alimentară.

Virgil-Popescu-1Virgil-Popescu-1

Ministrul susține că s-a creat o panică, motiv pentru care face apel la calm și liniștește populația că nu este nevoie să își umple cărucioarele la supermarket, întrucât nu ne confruntăm cu o criză alimentară. În plus, el atenționează că, în ciuda păstrării distanței de un metru, cozile ar putea fi un focar de infecție.

„Cred că s-a creat o panică și trebuie să ne calmăm. Nu trebuie să se facă cozi, să se cumpere excesiv de mult, pentru că asta nu aduce nimic bun. Chiar dacă ulterior se va restricționa circulația în timpul zilei, ea va fi permisă pentru a merge la magazine alimentare sau la farmacii.

Cozile care se crează la supermarketuri pot fi un eventual focar de infecție, oamenii neeputând să respecte, chiar și cu coșuri, distanța de un metru atunci când stau la coadă

Nu există criză alimentară în momentul de față în România, nu există criză alimentară în Europa și nu văd de ce ar trebui să ne baricadăm, să ne umplem cămările cu alimente. Există culoare verzi de aprovizionare în Europa și nu vor fi probleme. Lanțul de aprovizonare nu este întrerupt', a declarat Virgil Popescu la Digi24.

În egală măsură, ministrul Economiei este convins că vom trece peste această perioadă și economia va fi repornită, numai că va trebui regândită, astfel încât să se inițieze producerea de materiale esențiale în România.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton