(P) Bijuterii în tendințe pentru ținuta de Crăciun și de Anul Nou

 Pirvu Cristina
.

Pentru cele mai asteptate petreceri ale anului, uita de clasicul minimalism in ceea ce priveste bijuteriile si adopta in schimb mult mai actualul maximalism'!

De la cerceii hoops oversized, colierele suprapuse si cerceii candelabru, vibe-ul anilor ‘70 a cucerit podiumurile de moda ale acestui sezon si inimile noastre! Descopera bijuteriile in tendinte, care iti vor transforma orice tinuta intr-una perfecta pentru petrecerea de Craciun sau de Anul Nou.

 

Tu indraznesti sa iesi din zona ta de confort cocktail-party'? Daca raspunsul nu este un da' ferm, nu-ti face griji, aceste trenduri indranete ar trebui sa fie imboldul de care aveai nevoie! De un singur lucru trebuie sa tii cont: sezonul acesta sa nu-ti fie teama de extra-stralucire!

 

Cerceii maxi stralucitori

 

Sute de cristale au stralucit pe podiumuri prezentarilor de moda din acest sezon, amintind de glamour-ul faimosului Studio 54. Cerceii candelabru sunt cerceii must-have ai momentului si iti sugeram sa nu ii pastrezi doar pentru tinuta de petrecere de Craciun si de Anul Nou! Poarta-i chiar si cu tricouri sau hanorace, ca accente glam.

 

SHOP NOW: departmentstore.ro, 398.00 lei

 

 

SHOP NOW: departmentstore.ro, 485.00 lei

SHOP NOW: departmentstore.ro, 485.00 lei

 

SHOP NOW: departmentstore.ro, 398.00 lei

 

Colierele suprapuse XL

 

Cerceii maxi stralucitori sau cerceii candelabru sunt fabulosi si singuri, dar daca ii vei combina cu un colier in acelasi stil vei aduce extra glam tinutei tale! Colierele XL castiga puncte bonus pentru versatilitate: rasuceste-le de mai multe ori in jurul gatului, ca sa obtii un choker lejer, doar o data la baza gatului si a doua bucla atarnand lejer pe decolteu, sau lasa-l sa atarne pe spate (in combinatie cu parul coafat intr-un coc, ca sa atragi atentia asupra colierului).

 

 

SHOP NOW: departmentstore.ro, 165.00 lei

SHOP NOW: departmentstore.ro, 120.00 lei

 

 

SHOP NOW: departmentstore.ro, 150.00 lei

 

SHOP NOW: departmentstore.ro, 135.00 lei

 

Inelele statement

 

Clasicul inel de cocktail are acum pietre geologice mai mari si mai indraznete! Va fi detaliul care va da stralucire unui outfit casual, sau detaliul de care mai aveai nevoie ca sa intregesti o tinuta eleganta pentru tinuta de Craciun si de Anul Nou.

SHOP NOW: departmentstore.ro, 275.00 lei

 

SHOP NOW: departmentstore.ro, 250.00 lei

 

SHOP NOW: departmentstore.ro, 185.00 lei

SHOP NOW: departmentstore.ro, 235.00 lei

Foto: Imaxtree;

Text: Bianca Chivaran.

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton