Nicoleta: Fresh Spring!

 Revista VIVA
.

Nicoleta: Fresh Spring!

Nicoleta: Fresh Spring!

Imi aduc aminte cand mergea mama la petreceri si avea un aer elegant, isi punea o rochie eleganta si niste pantofi cu toc, iar parul ii statea impecabil… asa ar arata pentru mine o tinuta eleganta.'


Maieu Promod, bluza Mango, fusta PNK Casual, pantofi Croma Design

Bluza Castro, pantaloni PNK Casual, pantofi Superstar, colier Promod



Ce inseamna pentru tine o tinuta eleganta?

Imi aduc aminte cand mergea mama la petreceri si avea un aer elegant, isi punea o rochie eleganta si niste pantofi cu toc, iar parul ii statea impecabil… asa ar arata pentru mine o tinuta eleganta. La fel de elegant ar arata o pereche de pantaloni clasici cu o pereche de tenisi, dupa parerea mea! Dar niciodata nu as purta o fusta scurta cu o pereche de pantofi cu tocul foarte inalt, pentru ca nu ma caracterizeaza. Intr-adevar, exista si persoane carora le sta bine.



Ce piesa vestimentara ai alege din dulapul tau fara sa te gandesti?

In primul rand blugii, care imi sunt foarte dragi si apoi tenisii si maiourile albe!



Ce nu-ti lipseste atunci cand iesi din casa?

Telefonul! Trebuie sa comunic! Apoi, bineinteles ochelarii de soare, un hanorac si sepcile de toate culorile si de toate formele!



Ai vreun ritual de frumusete?

Nu pot sa spun ca am un ritual, dar imi plac foarte mult cremele si lotiunile de corp! Am toate tipurile de crema: de fata, de ochi, de maini, de corp! Iar cand ies din casa, ma dau cu o crema hidratanta si atat; nu ma mai machiez.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton