Moda cu Oana & Delia

 Revista VIVA
.

Moda cu Oana & Delia

Moda cu Oana & Delia

Va alegeti singure hainele pentru emisiune?

Oana: Momentan, cea care ne face vestimentatia este Eugenia Enciu, cea care a reusit sa ne descopere stilul vestimentar pentru ca, evident, nu suntem la fel din punctul de vedere al fizicului. Ea stie ca mie imi trebuie o alta lungime la fusta decat Deliei si multe alte lucruri care ne deosebesc. Pentru vestimentatia de la emisiune, lucram impreuna cu Eugenia, noi ii propunem cateva idei pentru haine si apoi mergem la proba cam de doua ori pe saptamana.


Corset Alsa Boutique, fusta Agnes Toma, sandale Ultima Moda

Top Irina Schrotter, fusta Irina Schrotter, sandale Ultima Moda

Mergeti impreuna la cumparaturi?

Oana: Imi place sa fac cumparaturi cu Delia, dar, din pacate, mergem foarte rar la shopping. Atunci cand ajungem intr-un magazin nu prea avem nimic in comun, stilurile noastre fiind destul de diferite. Suntem generatii diferite, dar ne dam sfaturi bune una alteia.

Ce fel de accesorii purtati?

Oana: Mie imi plac curelele foarte mult, dar nu prea am timp sa-mi caut. Eu sunt o fire nehotarata si daca ar fi sa-mi schimb hainele de mai multe ori pe zi si la ele sa adaug alte accesorii… mi-ar fi foarte greu! In general imi plac accesoriile mari, cele care se poarta in acest sezon.

Delia: Eu nu ma despart de cerceii din argint si de curele! Imi plac curelele late, subtiri, de orice culoare!

Cat dureaza sa va aranjati inainte sa plecati de acasa?

Oana: In principiu, ca sa ma machiez imi trebuie o jumatate de ora si inca o jumatate ca sa-mi aleg hainele, iar parul imi place sa mi-l aranjez seara, in general cu peria. Daca am multe de facut in ziua respectiva, imi aleg ceva comod in care sa ma imbrac si plec fara sa ma machiez.

Delia: Avand in vedere ca invat dimineata, trebuie sa ma grabesc foarte tare, asa ca intr-un sfert de ora ma si machiez, imi caut si hainele, ma imbrac si plec. M-am obisnuit sa ma organizez foarte bine, asa ca la orice intalnire m-as duce, sunt gata in maximum o jumatate de ora.

Care sunt femeile pe care le admirati?

Oana: O admir foarte mult pe Mihaela Radulescu pentru personalitatea pe care o are, iar ca stil vestimentar imi place Andreea Raicu.

Delia: Mie imi plac si stilul si personalitatea Mihaelei Radulescu, este o femeie foarte puternica si ambitioasa.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton