Moda cu Andra

 Revista VIVA
.

Moda cu Andra

Moda cu Andra

Are o voce de aur. Prestatiile ei live ridica publicul in picioare. A fost criticata de multi pentru alegerile ei vestimentare, de aceea am considerat o provocare sedinta foto cu ea pentru rubrica noastra de moda. Si ne-am convins ca aparatul de fotografiat o iubeste pur si simplu.

Ai fost deseori criticata pentru alegerile tale vestimentare. De ce crezi ca s-a intamplat asa?
Multa lume a comentat, dar nu stiu cum se face ca eu de cativa ani buni incoace colaborez cu mai multi stilisti. La evenimentele importante chiar am colaborat cu desigenri vestimentari cum ar fi Catalin Botezatu, Laura Olteanu sau Razvan Ciobanu. Si cu toate acestea, culmea!, am fost mereu luata in vizor. Am zis ca in timp asta se va remedia. Nu am ce sa le fac. E o chestie gandita de fiecare in mod subiectiv.

Cum ti-ai defini stilul vestimentar?
Ma imbrac in functie de eveniment si de cum ma simt.

Urmaresti tendintele internationale din moda? Ce staruri muzicale admiri din punct de vedere vestimentar?
Imi place foarte mult stilul vestimentar al lui Jennifer Lopez. Un stil mai glamour, in ultima vreme. Spre acea directie ma indrept si eu.

Jacheta denim si bluza Stefanel, colanti magazin Unirea, balerini Ultima Moda Bluza Fornarina (magazin Fornarina), jeans PNK Casual, sandale Loona de Krystal, curea BSB

.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton