Kate Hudson - Sportul ca stil de viaţă

 Florentina Liutic
.

La 35 de ani, Kate Hudson afişează o siluetă de vis, fiind una dintre cele mai zvelte actriţe de la Hollywood.

 

Cu un astfel de corp, Kate îşi permite rochii îndrăzneţe, cu tăieturi periculoase, în care arată incredibil de bine.

 

De curând ea a putut fi admirată pe coperta reviste Shape unde a apărut îmbrăcată cu o bustieră şi o pereche de colanţi, piese care i-au lasat abdomenul plat la vedere.

 

Cum reuşeşte Kate, mamă a doi copii să arate atât de bine? Actriţa care a lansat de curând o linie de articole de fitness a mărturisit că face sport, practicând de la Pilates şi Yoga la box. „Îmi place să transpir şi asta mă ajută să mă detaşez de tot'.

 

De asemenea, actriţa iubeşte sportul în aer liber, de la ski la mersul pe jos sau pe bicicletă care îi dau senzaţie ca este din nou copil.

 

Kate urăşte dietele, spunând că pentru a fi în formă nu este nevoie doar de 2 săptămâni de regim draconic, ci, în realitate, este vorba de schimbarea stilului de viaţă.

 

Actriţa este pasionată şi de gătit, fiind de părere că viaţa se poate schimba dacă îţi petreci timpul gătind şi savurând reţetele.

 

Foto: Hepta, Facebook

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton