Îngrijirea de noapte - gestul care întârzie îmbătrânirea

 Cristescu Catalina
.

Frumusețea și calitatea pielii depind de alegerea cremei de noapte. Asta pentru că, în timpul somnului, țesutul cutanat se regenerează cel mai mult. Alege o formulă ultra-performantă care te va ajuta să strălucești în fiecare dimineață și care întârzie îmbătrânirea.

[gallery ids="2410856,2410857,2410858,2410859,2410860,2410861,2410862,2410863,2410864,2410865"]

Noaptea, pielea ta nu doarme, ci devine mai activă ca oricând. Se repară, se regenerează, de aceea este cel mai bun moment să îi oferi formule de calitate care să o ajute în acest proces.

Cremele și serurile de noapte au formule diferite de cele de zi, sunt mai puternice, mai concentrate, și cum pe timpul nopții pielea este mai receptivă, și ingredientele își pot face treaba mai bine.

Citește și:

Kristen Bell – frumusețe în tonuri de verde

Trucuri ca parfumul să persiste întreaga zi

Pielea devine mai receptivă întrucât bariera cutanată devine mai permeabilă prin evaporarea apei din straturile adânci. De aceea persoanele cu ten uscat, care seara nu aplică o cremă de față, se trezesc dimineața cu senzație de înțepături, piele care strânge și mici scuame albe.

Pielea funcționează și ea după ritmul circadian, ca întregul corp de altfel, iar activitatea celulelor pielii atinge apogeul la miezul nopții. Așadar ai grijă când te culci și când aplici crema sau serumul de noapte.

Somnul de frumusețe nu este un simplu mit, ci un fapt real, cu siguranță ai observat că tenul persoanelor care lucrează în ture de noapte ori petrec foarte mult și pierd nopțile, arată mult mai rău decât al celor care noaptea chiar dorm și mai folosesc și produsele potrivite.

Dacă pielea este extrem de ocupată să repare impactul stresului, poluării, soarelui asupra sa, dă-i și tu o mână de ajutor cu creme și seruri formulate special pentru noapte, desigur în funcție de vârsta pe care o ai și tipul tău de ten.

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton