Cât a crescut fiica cea mare a lui Adrian Mutu! Adriana e o adevărată domnişoară

 Pirvu Cristina
.

Adrian Mutu se mândreşte cu fiica sa cea mare, Adriana! Aceasta îi moşteneşte multe din trăsături. Uite cum arată fetiţa acum!

Adriana Mutu a crescut foarte mult, este o adevărată domnişoară care a împlinit în vara aceasta 11 ani. Fetiţa a moştenit foarte multe trăsături de la tatăl său, dar şi de la mama ei, Consuelo.

Adrian Mutu a recunoscut că îi este foarte dor de fiicele sale, de Adriana şi de Maya. A postat recent pe Instagram o fotografie cu Adriana care ţine în braţe un căţeluş. Se poate observa în imagine că a moştenit ochii de la tătăl său, dar şi culoarea pielii. Are trăsături pe care le-a furat şi de la mama sa, frumoasa Consuelo.

Cei doi şi-au făcut declaraţii în mediul online, şi-au spus mai ales cât de dor le este unl de altul.

„Te iubesc şi îmi este dor de tine ….❤❤. Ne vedem curând, foarte curând, dragostea mea! #dady’sgirl #mydaughter #mylove #beautiful #adriana', au fost cuvintele lui Adrian Mutu.

Fiica acestuia imediat i-a răspuns. „Şi eu te iubesc! Şi mie îmi este dor, ne vedem curând!', a spus Adriana.

Maya şi Adriana sunt fiicele lui Adrian Mutu din căsătoria cu Consuelo. Acesta mai are un fiu, pe Mario, cu Alexandra Dinu şi pe Tiago, cu actuala soţie, Sandra.

 

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton