Hair style... jos palaria!

 Revista VIVA
.

Hair style… jos palaria!

Hair style… jos palaria!

E drept ca in acest sezon esti foarte sic cu o caciula tricotata, un chipiu sau o caciula de blana. Dar un chipiu Hermes sau Balenciaga nu e tot. Sub ele ai nevoie de o coafura la fel de valabila.

Starurile noilor tendinte in coafura sunt cocul si coditele impletite, asa ca, daca ai parul lung, poti sa fii fericita. Iar daca ai parul scurt, poti sa fii de-a dreptul extaziata. Tunsorile in scari sunt la mare moda. In ambele cazuri, poti folosi produse de styling din belsug: un par texturizat este un par modern!

Dar inainte de toate, ingrijirea parului: incearca gama Beauty Care de la Nivea cu proteine din orez si parfum delicat de lotus, benefica in special pentru parul deteriorat, masca Els¨ve Nutri-Gloss care are rolul unui intensificator de lumina, dand parului o stralucire de gloss, tratamentul Els¨ve Anti-Casse pentru par uscat, deteriorat sau casant sau gama Full&Thick de la Pantene. Daca vrei un par sanatos, plin de volum, cere in saloanele de coafura produsele Keratin Volumizer si Phyto Protein de la Keune. In plus poti sa-ti pregatesti parul pentru coafare cu produsele Joico K-PAK. Refac structura firului de par (K-PAK Reconstructie prin terapie sau K-PAK Liquid Reconstructor). Prelungeste apoi volumul coafurii tale cu Wellaflex 2nd Day Volume care actioneaza ca niste pernute in miniatura si contracareaza efectul unei nopti de somn asupra coafurii. Adauga apoi spray-ul pentru stralucire Advance Techniques de la Avon.

Cat despre culoare, toate nuantele de blond, roscat pana la rosu aprins sunt in voga. Incearca Wella Safira intr-un kit complet de vopsire ce contine crema coloranta, emulsie activatoare, balsam si un inovator revitalizator de culoare sau crema coloranta So Red de la Matrix. Iar pentru parul colorat, ideala este gama Tec de la LOréal Professionnel: Color Show Liss Cream, lapte pentru netezirea perfecta si protectia parului colorat si Color Show Finish Spray, pentru fixare si protectie.

De Luana Pesa.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton