Greșeli de machiaj pe care le faci atunci când te grăbești

Ai întârziat la serviciu, la o întâlnire cu prietenii și te machiezi rapid acasă, ori recurgi la soluția de compromis: te fardezi în mașină sau în taxi. Ce greșeli de machiaj poți face atunci când te grăbești.

Dacă te afli într-o astfel de situație potențial apocaliptică pentru machiajul tău, din start trebuie să te gândești la un look ce se poate realiza ușor, care nu este foarte definit și nu necesită prea multă pricepere sau concentrare.

Rujul roșu sau foarte închis la culoare este în mod cert foarte greu de aplicat. Trebuie să desenezi conturul perfect și apoi să aplici rujul cu maximă atenție.

Mai bine alege o nuanță nude sau un gloss, dacă ai greșit sau s-a întins puțin este foarte ușor de reparat.

Citește și:

Truc de machiaj: 2 metode prin care împiedici creionul dermatograf să se întindă

Ce concealer să folosești în funcție de culoarea cearcănelor tale

Tușul nu e cea mai bună idee dacă ești în trafic sau trebuia să fii gata acum 30 de minute. Înlocuiește-l cu un creion de ochi pe care să-l difuzezi spre exterior cu ajutorul burețelului din vârful creionului sau cu buricul degetelor.

Poate ai dexteritate bună și cumva știi măsurile fardului, cât să iei pe pensulă, astfel încât lumina slabă sau mișcarea să nu fie o formă de sabotare.

Dacă nu vrei să riști apelează cu încredere la un fard cremă, disponibil sub formă de creion sau într-un recipient care permite aplicarea cu degetele.

Da, da, mascara poate fi periculos, nu vrei să te rănești, să-l bagi în ochi! Rimelează genele la un semafor care durează, pentru siguranța ta acordă un minut acestei operațiuni.

Contouring-ul este și el meticulos, iar pentru asta clar ai nevoie de lumină bună. Sugestia noastră este să renunți la sculptarea trăsăturilor cu ajutorul unei pudre bronzante și să recurgi la draping. Mai multe despre această tehnică de machiaj găsești AICI.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton