Kendall Jenner riscă să fie trimisă în judecată. Scandalul în care este implicată celebra vedetă

 Pirvu Cristina
.

Kendall Jenner riscă să fie trimisă în judecată. Se pare că sora lui Kim Kardashian, modelul Kendall Jenner este într-o mare încurcătură. Se pare că aceasta și-a scos câinele doberman la o plimbare în timp ce lua masa cu iubitul ei. Iată ce s-a întamplat mai exact!

Într-o clipă de neatenție însă, acesta a mușcat o fetiță. Presa de peste ocean relatează că Pinscher, câinele lui Kendall, a atacat un copil ce se afla la același restaurant împreună cu mama sa. Martorii spun că Doberman-ul nu și-a înfipt colții în fetiță și că totul s-a rezolvat când angajații localului au adus o pungă cu gheață pentru a o pune pe zona agresată. Însă, când mama fetiței dorea să ii ceară socoteală, se pare că modelul a dispărut. Cum era de negăsit, mama a luat decizia de a suna la poliție.

Recent, Kendall a postat mai multe poze pe contul ei de socializare, însă fanii au sancționat-o imediat. Comentarii că  „este vina stăpânilor, nu a câinilor', ar trebui să-ți dresezi câinele' nu au contenit să apară.

Pentru toate cele întâmplate, Kendall ar putea fi anchetată şi trimisă în judecată pentru că nu a pus botniţă câinelui.

Kendall Jenner a pozat nud

Kendall Jenner a pozat nud, iar asta a fost pe placul tuturor. Tânăra, în vârstă de 22 de ani, a renunțat la haine, însă nu a scăpat de criticile fanilor.

Foto: Instagram, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton