Greșeală de machiaj: ce să eviți când aplici mascara

.

Când vine vorba de rimel, toate avem tendința să facem această greșeală de machiaj. Rezultatul… nu e deloc estetic, așa că respectă recomandările noastre.

[gallery ids="2436140,2436142,2436143,2436139,2436138"]

Mascara este unul dintre cele mai bine vândute produse de machiaj, și, cu siguranță, cel mai des folosite. Poți să nu ai nimic pe ten, aplici mascara și look-ul e deja diferit.

Citește și:

Get the look Penelope Cruz – copiază și tu acest machiaj șic pentru brunete

Greșeala de îngrijire și styling care-ți face părul gras sau îmbâcsit

Desigur, toate visăm la gene dese, alungite, curbate, cu volum, iar rimelul ne ajută în acest sens. Și, tocmai pentru că vrem gene bogate, avem tendința să aplicăm mai multe straturi de mascara.

Problema este că între aplicări genele se usucă, ceea ce duce în final la acel aspect de gene tip păianjăn, gene lipite sau cu depuneri inestetice.

Nu e cazul să dai vina pe mascara, pe periuță sau pe formulă, doar limitează numărul de aplicări la maxim două. Dacă totuși nu primești consistența de care ai nevoie încearcă un rimel mai dens.

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton