Cum a fost cerută Raluca Bădulescu în căsătorie de Florin: "Eram în baie!"

 Pirvu Cristina
.

Cum a fost cerută Raluca Bădulescu în căsătorie. Raluca şi Florin se iubesc ca în prima zi. Vedeta ne-a povestit cum a primit cererea în căsătorie acum 10 ani. Era chiar în baie. Acesta nu a ales o locaţie spectaculoasă, ci a preferat să fie doar ei doi, în intimitate. Iată ce declaraţii la Interviurile VIVA!

Raluca şi Florin s-au cununat civil în urmă cu aproximativ 10 ani, însă ea a tot amânat cununia religioasă, căci visa să arate ca o regină în ziua nunţii. A avut o ambiţie de fier şi, după trei ani, a devenit de nerecunoscut. A slăbit foarte mult şi acum arată spectaculos. Iată cum a primit cererea în căsătorie.

„Noi ne-am cunoscut într-un club, în Bucureşti. El tocmai venise din Italia, după aceea am mers într-o scurtă vacanţă în Italia, după aceea am plecat la Ibiza într-o scurtă vacanţă. A fost dragoste la prima vedere. Eu chiar cred în dragostea la prima vedere!

Eu am ştiut de prima dată când am vorbit cu el că el e acela. Nu puteam să îi spun chestia asta, era de nebuni. Aveam 34 de ani când l-am cunoscut pe Florin. (…) 

Noi am stat doi ani de zile la Madrid. Nu am stat la Craiova. Am stat la Madrid, el avea o cafenea. Apoi a veni şi fostul meu soţ şi a stat acolo, şi părinţii şi copilul a venit apoi. Apoi ne-am întors acasă pentru că eu cheltuiam cmai mult decât putea produce orice cafenea de acolo.

Cererea? Nu a fost nimic romantic! Eram într-o zi acasă, săteam împreună, cred că de vreo două luni jumătate. Eu eram în baie, el era în afara băii şi m-a întrebat prin uşa de la baie: Ce zici, vrei să ne căsătorim? Eu, din baie, eram cu periuţa din dinţi în mână, i-am zis: Da, când vrei?. A fost în weekendul acela, nu am spus nimănui!”, a spus Raluca Bădulescu la Interviurile VIVA!.

Cătălin Botezatu, despre colegele de la 'Bravo, ai stil!'

'Bravo, ai stil!' este o emisiune unde adesea ies scântei, dar Ilinca Vandici, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu sunt un trio fără reproș. La interviul pe care aceștia l-au dat pentru viva.ro a plouat cu laude și complimente, de la 'cele mai stilate femei din România' până la 'regele nostru adorat'. Dar trebuie să urmărești materialul video ca să prinzi esența acestei relații speciale dintre cele trei vedete.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton