Fotografii nud cu Kate Moss - scoase la licitatie

 Revista VIVA
.

Fotografii nud cu Kate Moss – scoase la licitatie

Fotografii nud cu Kate Moss – scoase la licitatie

Kate Moss

Trei fotografii nud ale lui Kate Moss realizate de Albert Watson, Irving Penn si Corrine Day, precum si 6 daghereotipuri, acele fotografii obtinute prin vechiul procedeu de fixare a imaginilor pe o placa de cupru argintata, opera lui Chuk Close au fost vandute de casa Christie din Londra pentru 183 de mii de lire sterline, aproximativ 270 de mii de euro.

Fotografiile semnate de artistul fotograf american Chuck Close au fost adjudecate pentru 123 de mii de euro, de cinci ori mai mult decat estimarile initiale. Pozele au fost facute la comanda revistei „W', in septembrie 2003. Katie nu a avut niciun machiaj, nu a fost coafata si nu a aruncat nici macar o privire in oglinda, spunand ca are suficiente poze in care e frumoasa. Artistul isi aminteste ca top-modelul a inteles perfect dorea de la ea si ca a fost bucuroasa sa intre in joc.

De asemenea, a fost scos la vanzare portretul nud al lui Kate realizat de Albert Watson pentru Vogue, editia germana, in 1993. A fost vandut pentru 79.000 de euro. Portretul din 1996 al lui Irving Penn a fost adjudecat contra sumei de 56.500 de euro. Una dintre pozele „Kate at Home' (1993) ale Corinnei Day pentru Vogue Anglia a fost vanduta cu 9.731 de euro.

Un text de: Florentina Liutic, Foto: www.celebscentral.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton