Exfoliant pentru corp cu cafea. Are efect anticelulitic!

Vrei o piele catifelată și strălucitoare? Da, este timpul să ai grijă și de pielea corpului, nu doar de ten. Fă-ți de 3 ori pe săptămână acest exfoliant pentru corp cu cafea.

Ingrediente:

  • 1/4 cană cafea măcinată
  • 1/4 cană zahăr
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 3 capsule uleioase de vitamina E


Ce beneficii oferă aceste ingrediente? Cafeaua bogată în antioxidanți te ajută să combați celulita, zahărul este exfoliantul eficient care îndepărtează celulele moarte, uleiul de măsline și vitamina E hidratează și hrănesc pielea.

Citește și:

Mască cu avocado pentru tenul gras sau mixt

Mască cu banană pentru tenul obosit

Procesul de preparare în sine este foarte simplu: amesteci ingredientele până obții o pastă suficient de bine legată, încât să nu curgă.

Însă nu doar componența exfoliantului face diferența, ci și modul cum îl aplici. Este important să îți masezi corpul cu mișcări circulare, insistând pe zonele afectate de celulită.

Astfel, întregul ritual de scrubbing ar trebui să dureze minim 10 minute, rezultatul fiind o piele mai strălucitoare și fără aspectul inestetic de coajă de portocală (mai ales dacă asociezi o dietă sănătoasă și exercițiu fizic).

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton